Δουρέκας: "Κλειδωμένος στα αποδυτήρια με τους διαιτητές ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ"

Ολυμπιακός, Μάνταλος

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού, Κυριάκος Δουρέκας, υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ ήταν κλειδωμένος επί 20 λεπτά στα αποδυτήρια των διαιτητών, μετά τη λήξη του ντέρμπι.

Με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο facebook ο Κυριάκος Δουρέκας αναφέρεται σε όσα έγιναν μετά τη λήξη του ντέρμπι του ΟΑΚΑ εκτός αγωνιστικού χώρου. Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού υποστηρίζει ότι ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ ήταν κλειδωμένος επί 20 λεπτά στα αποδυτήρια των διαιτητών και υπογραμμίζει τα σχετικά άρθρα του ΚΑΠ.

Αναλυτικά όσα έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook ο Κυριάκος Δουρέκας: "Κάποιοι βολεύονται να κινούνται στην ομίχλη, όμως τα όσα έγιναν μετά το ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ είναι ξεκάθαρα και το ερώτημα που προκύπτει είναι πόσοι κανονισμοί μπορεί να καταργηθούν σε ένα και μόνον παιχνίδι. Γιατί μετά τη λήξη του αγώνα πήγαμε στα αποδυτήρια των διαιτητών μαζί με τον Σ. Θεοδωρίδη για να ρωτήσουμε τι ώρα θα ήταν έτοιμο το φύλλο αγώνα για να κανονίσουμε την ώρα αναχώρησης της αποστολής της ομάδας μας.

Ζητήσαμε μάλιστα τη συνοδεία του βοηθού παρατηρητή και όπως συνηθίζεται στα γήπεδα θελήσαμε και περιμέναμε να μπει στα αποδυτήρια μαζί μας και ο εκπρόσωπος ΑΕΚ. Φτάνοντας έξω από τα αποδυτήρια των διαιτητών, μάς ανέφερε ο βοηθός παρατηρητή ότι οι διαιτητές έχουν κλειδώσει την πόρτα και ότι είναι μέσα ο κ. Μπίκας, ο οποίος τους ενημερώνει σχετικά με τα λάθη τους.

Μείναμε σε αναμονή περίπου 20 λεπτά περιμένοντας και τον εκπρόσωπο της ΑΕΚ, τον οποίο προσπαθούσε να βρει ο βοηθός παρατηρητή του αγώνα. Κάποια στιγμή και προς τεράστια έκπληξή μας άνοιξε η πόρτα των διαιτητών και βγήκε από μέσα ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ, ενώ δεν υπήρχε πουθενά ο παρατηρητής διαιτησίας, ο οποίος είχε αναχωρήσει νωρίτερα. Σε ερώτησή μας στον διαιτητή γιατί επέτρεψε στον εκπρόσωπο της ΑΕΚ να μείνει μαζί του για περισσότερα από 20 λεπτά και μάλιστα με την πόρτα κλειδωμένη, μας ανέφερε ότι του είχε πάει τα καθιερωμένα αναμνηστικά, όπως πράγματι συνηθίζεται.

Αυτό που δεν συνηθίζεται, πάντως, είναι να χρειάζεται να κλειδώνεις την πόρτα για τουλάχιστον 20’. Το βασικότερο ερώτημα που προκύπτει μετά από αυτά, είναι πόσες φορές είχε μπει ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ πριν από τον αγώνα και κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, ενώ είναι ξεκάθαρο ότι υπήρχε ειδική μεταχείριση από τον διαιτητή του αγώνα, κατά παράβαση του ΚΑΠ, στον οποίο αναφέρονται τα ακόλουθα στο άρθρο 12:

1. Απαγορεύεται η είσοδος στο χώρο αποδυτηρίων διαιτητών οποιουδήποτε αξιωματούχου και ποδοσφαιριστή των ομάδων, όπως και η είσοδος του παρατηρητή της ΔΕΑΒ και κάθε άλλου μη εντεταλμένου από τις ποδοσφαιρικές αρχές με ειδικά καθήκοντα προσώπου. Σε περίπτωση παράβασης, επιβάλλονται οι ποινές που προβλέπονται στο άρθρο 26, παρ. 1,2,3 του Πειθαρχικού Κώδικα.

2. Οποιοδήποτε έγγραφο προέρχεται από τις ομάδες (λίστα ποδοσφαιριστών, αξιωματούχων, διατύπωση θέσεων κ.λ.π.) παραδίδεται στον παρατηρητή του αγώνα, ο οποίος και το προσκομίζει στον διαιτητή".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΣΚΛΗΡΗ ΑΕΚ ΠΗΡΕ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

Ο νόμος των αετών, η ΑΕΚ νίκησε 1-0 τον Ολυμπιακό

ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θεοδωρίδης: "Δεν μας άφησαν ούτε τουαλέτα να πάμε"

ΕΝΤΟΝΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΝΔΡΩΝ

Επεισόδιο Δημητριάδη-Θεοδωρίδη στη φυσούνα

ΟΣΑ ΕΞΟΡΓΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΙ ΕΚΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

"Βράζουν" στον Ολυμπιακό με Μάνταλο και τις συνθήκες στο ΟΑΚΑ

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ