ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δοκιμή με Κασάμι, Καμπιάσο, "Μίλι" και έξω τον Φορτούνη!

Δοκιμή με Κασάμι, Καμπιάσο, "Μίλι" και έξω τον Φορτούνη!
Φορτούνης, Καμπιάσο INTIME SPORTS

Ο Μάρκο Σίλβα "φωτογράφισε" μερικές από τις σκέψεις του στην προπόνηση που έκανε το πρωί της Δευτέρας (23/11) στο Ρέντη. Σεμπά – Πάρντο φαίνεται να κερδίζουν θέση στην ενδεκάδα για τον αγώνα της Τρίτης (24/11) με τη Μπάγερν.

Πολλή συζήτηση έχει γίνει τις τελευταίες μέρες για το τι σκέφτεται να πράξει ο Σίλβα στον... κατήφορο της Αλιάνζ Αρίνα. Η Μπάγερν στο σπίτι της έχει κατατροπώσει τους πάντες και τα πάντα. Έχει μοιράσει αριστερά-δεξιά “πεντάρες”. Τελευταίο της ευρωπαϊκό “θύμα” η Άρσεναλ που δεν κατάλαβε από που τις ήρθαν τα πέντε γκολ των Βαυαρών. Πολλών το μυαλό πήγε στο σενάριο του πρώτου αγώνα στο Καραϊσκάκη. Ότι ο Σίλβα θα επιλέξει να πάει με “γεμάτο” τον άξονα και να βάλει όλα τα “σκυλιά” στη μεσαία γραμμή.

Δηλαδή και τον Καμπιάσο, και τον Κασάμι, και τον Μιλιβόγεβιτς. Υπήρχε η αίσθηση ότι θα έπαιζε και ο Φορτούνης με τον Σεμπά ως.... ψευτοχάφ και ψευτοεξτρέμ. Περισσότερο δηλαδή να σύγκλιναν προς τον άξονα παρά στις πτέρυγες. Όπως είχε συμβεί και στο πρώτο ματς με τον Τσόρι που τραβιόταν στα άκρα, αλλά περισσότερο κινούταν στην φυσική του θέση.

Στην πρωινή προπόνηση της Δευτέρας (23/11) όμως, ο Σίλβα σαν να έδειξε ότι κάτι άλλο έχει στο μυαλό του. Σαν να έδειξε ότι θέλει να πάει με κλασικούς εξτρέμ (Σεμπά και Πάρντο) και να μην παραφορτώσει τα χαφ. Απλώς σε αυτή την περίπτωση ποιος φαίνεται να την “πληρώνει” και να μένει στον πάγκο; Ο Κώστας Φορτούνης! Να περάσουν δηλαδή τριάδα στα χαφ οι Καμπιάσο, Μιλιβόγεβιτς και Κασάμι και ο Φορτούνης να περάσει στο δεύτερο ημίχρονο αν και εφόσον χρειαστεί. Κάτι σαν 4-3-3 και όχι 4-2-3-1. Να μην πάει δηλαδή με κλασικό οργανωτή και αυτόν τον ρόλο να τον αναλαμβάνει πότε ο Κασάμι και πότε ο Καμπιάσο.

Όλα αυτά που σας αναφέρουμε φυσικά παραπάνω είναι με βάση τα όσα έδειξε στην τελική “πρόβα”. Μπορεί να ήταν και... παραπλανητικές όλες αυτές οι δοκιμές. Απλώς η ιστορία παραμονή των αγώνων του Champions League, έχει αποδείξει ότι συνήθως κάνει αυτά που δοκιμάζει στην προπόνηση. Παραμονή του πρώτου ματς με την Μπάγερν είχε βάλει τον Σαλίνο στα χαφ στις δοκιμές. Ένα 24ωρο αργότερα το έκανε πράξη. Παραμονή του Εμιρέιτς είχε τον Σεμπά στα αριστερά στο δίτερμα του Ρέντη και τότε δεν το πολυπίστευαν πολλοί ότι θα επέλεγε τον Βραζιλιάνο. Κι όμως, επέλεξε τον Σεμπά. Για να δούμε τώρα αν θα πάει με τριάδα Κασάμι, Μιλιβόγεβιτς και Καμπιάσο στα χαφ, με τον Φορτούνη να “θυσιάζεται”.

Εν κατακλείδι, οι Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Καμπιάσο, Σεμπά, Πάρντο και Ιντέγε μοιάζουν να είναι οι πιθανότεροι, σύμφωνα με τις τελευταίες δοκιμές. Από το “κάδρο” πάντως δεν μπορούμε να βγάλουμε με τίποτα τον Σαλίνο, ο οποίος έχει αποδειχθεί ως ο άνθρωπος των επικίνδυνων αποστολών. Μην αποκλείσετε δηλαδή να τον δείτε και την Τρίτη (24/11, 21.45) στην Αλιάνζ Αρίνα.

* Πάντως ο Καμπιάσο έχει επισκεφθεί δύο φορές στο παρελθόν το “σπίτι” της Μπάγερν και ισάριθμες φορές έχει πανηγυρίσει! Συγκεκριμένα, στις 15 Μαρτίου 2011 είχε παίξει σε όλο το ματς της Ίντερ, όπου οι “νερατζούρι” είχαν κερδίσει με 3-2 στην Αλιάνζ Αρίνα και πήραν την πρόκριση για τα προημιτελικά. Το 2003-04 την είχε αποκλείσει και με την Ρεάλ με 1-1 του Μόναχο (1-0 στη Μαδρίτη), αλλά τότε είχε δει το ματς από τον πάγκο. Όπως και να 'χει, ήταν παρών και σε αυτό το ματς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Με 19 παίκτες στο Μόναχο

Με 3 χαφ και ένα ερωτηματικό

Φορτούνης: "Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα στο Μόναχο"

Ο Sport24 Radio 103,3 πάει Μόναχο!

Πρώτες βοήθειες από το γιατρό του Ολυμπιακού σε "ερυθρόλευκο" φίλαθλο

Σίλβα: "Όλα για τον βαθμό στο Μόναχο"

Ο Ολυμπιακός το δρόμο του...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ