ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διπλό για δύο λόγους θέλει ο Ολυμπιακός στην Τούμπα!

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÌÁÍËÉÓÐÏÑ - ÏÓÖÐ / EUROPA LEAGUE / OSMANLISPOR - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÌÁÍËÉÓÐÏÑ - ÏÓÖÐ / EUROPA LEAGUE / OSMANLISPOR - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι "ερυθρόλευκοι" καλούνται πρωτίστως να μην χάσουν από τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη απόψε (5/3, 19.30). Γιατί "καίγεται" ο Μπέντο για αποτέλεσμα μέσα στο "σπίτι" του "Δικεφάλου του βορρά".

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα για τον Ολυμπιακό στην αποψινή "μάχη" της Τούμπας (5/3, 19.30). Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν περάσει πολλά το τελευταίο διάστημα.

Γκρίνια, μουρμούρα, αποδοκιμασίες προς τον προπονητή, στήριξη της διοίκησης σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, μεγαλειώδεις προκρίσεις, ήττες, νίκες, χαρές, απογοητεύσεις. Τα πάντα με λίγα λόγια!

Ο Ολυμπιακός λοιπόν καλείται να πάρει αποτέλεσμα στην Θεσσαλονίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ. Και καλείται να πάρει αποτέλεσμα για δύο λόγους. Ο ένας φυσικά έχει να κάνει με το βαθμολογικό κομμάτι.

Αν διατηρήσει τουλάχιστον τη διαφορά των 11 βαθμών από τον δεύτερο ΠΑΟΚ (σ.σ. υπάρχει βέβαια και ο Πανιώνιος που απειλεί), τότε θα κόψει κατά κάποιο τρόπο τον βήχα στον "Δικέφαλο του βορρά".

Ο δεύτερος λόγος έχει να κάνει φυσικά με την ηρεμία που πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός λίγες μέρες πριν από την πρώτη αναμέτρηση με την Μπεσίκτας για τους "16" τουEuropa League.

Βέβαια, για τους Πειραιώτες οι μουρμούρες και οι γκρίνιες βγαίνουν σε καλό. Μετά την ήττα από την ΑΕΚ πήγαν στην Άγκυρα και πήραν την πρόκριση. Μετά την ήττα από τον Πανιώνιο πήραν την πρόκριση από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι για... γούρι θα πρέπει να συνεχιστούν οι ήττες πριν από ένα νοκ άουτ ματς. Αυτό που προέχει για τον Μπέντο είναι από Δευτέρα (6/3) να ξεκινήσει με όσο το δυνατόν περισσότερη ηρεμία την προετοιμασία για τον αγώνα με τους Τούρκους.

ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΤΙΜ

Σε ό,τι έχει να κάνει με το τι σκέφτεται να κάνει ο Πάουλο Μπέντο ως προς την ενδεκάδα, η αλήθεια είναι πως στην τελευταία προπόνηση κράτησε κλειστά τα χαρτιά του. Συντηρητικά κινήθηκαν οι παίκτες που έχουν τραβήξει το μεγαλύτερο κουπί, με τον Μπέντο να μην κάνει ούτε μία δοκιμή.

Το μεγάλο ερωτηματικό αφορά το ποιον από τους Ανσαριφάρντ ή Καρντόσο θα επιλέξει στην κορυφή της επίθεσης. Ο Ιρανός δείχνει να έχει το προβάδισμα, αλλά η προοπτική τού να παίξει βασικός με την Μπεσίκτας, ίσως αναγκάσει τον Μπέντο να τον προφυλάξει.

Το δεύτερο δίλημμα του Πορτογάλου τεχνικού είναι το ένα "φτερό" της επίθεσης. Ο Σεμπά θα καλύψει τη μία πλευρά και στην απέναντι πτέρυγα θα βρεθεί ένας εκ των Ελιουνούσι ή Ανδρούτσου.

Οι υπόλοιπες εννιά θέσεις σαν να φαίνονται "κλειδωμένες", αν και – επαναλαμβάνουμε – δεν έχει δείξει το παραμικρό ο Μπέντο. Η αίσθηση λοιπόν που επικρατούσε στο Ρέντη ήταν ότι το 4-2-3-1 θα καλύψουν ο Λεάλι στα γκολπόστ, στην άμυνα οι Φιγκέιρας, Μποτία, Ρέτσος και Σισοκό, στα χαφ οι Ρομαό και Μαρτίνς και η τριάδα που θα πλαισιώνεται από τον επιθετικό (Ανσαριφάρντ ή Καρντόσο) θα αποτελείται από τους Σεμπά, Φορτούνη και έναν εκ των Ελιουνούσι ή Ανδρούτσο.

Στην αποστολή βρίσκονται επίσης οι Χουτεσιώτης, Παρέδες, Ντε Λα Μπέγια, Νικολάου και Μανθάτης.

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ