ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διπλάσια η προπώληση των εισιτηρίων για Αστέρα σε σχέση με ΠΑΣ

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΓΗΠΕΔΑ ΕΞΕΔΡΑ ΟΠΑΔΟΙ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΓΗΠΕΔΑ ΕΞΕΔΡΑ ΟΠΑΔΟΙ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Αστέρα είναι διπλάσια απ' αυτή που είχαν οι Πειραιώτες για τον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι ενθουσιασμένος με την εικόνα της ομάδας του σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν, γι' αυτό και η δίψα είναι μεγάλη, ώστε να βρίσκεται στο πλάι της στα παιχνίδια στο γήπεδο Κραραϊσκάκη.

Χαρακτηριστικό είναι πως η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Αστέρα (16/9, 20:30) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Σουρωτή είναι διπλάσια απ' αυτή που είχαν οι Πειραιώτες για τον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Από εκεί και πέρα, όπως ενημερώνουν οι "ερυθρόλευκοι", από τις 10 το πρωί αύριο στα εκδοτήρια θα βρίσκονται τα εναπομείναντα εισιτήρια για Αστέρα Τρίπολης και Μπέτις (20/9, 22:00), αλλά και τα εισιτήρια διαρκείας, τα οποία έχουν φτάσει τα 19.000 μέχρι στιγμής. Στο ίντερνετ φυσικά διατίθενται όλο το 24ωρο για τους φίλους του Ολυμπιακού.

Θυμίζουμε πως την συμπαράσταση των οπαδών τους θα έχουν οι "ερυθρόλευκοι" στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο (24/9, 19:30) για την 4η αγωνιστική της Super League.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ