ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δικός του και ο Κουμορτζί

Δικός του και ο Κουμορτζί
INTIME SPORTS

Μετά τον Γιάννη Μανιάτη και ο Μπερνάρ Κουμορτζί θα γίνει κάτοικος Πειραιά, όπως επιβεβαίωσε σε "πηγαδάκι" με δημοσιογράφους ο Γιάννης Μώραλης.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός-Ηρακλής, ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Μώραλης έδειξε την απόλυτη βεβαιότητά του, ότι ο Μπερνάρ Κουμορτζί θα φορέσει την "ερυθρόλευκη" φανέλα.

Όπως είπε ο κύριος Μώραλης σε πηγαδάκι με δημοσιογράφους ο Κουμορτζί θα αφήσει την Πλατεία και θα γίνει ο δεύτερος παίκτης μέσα σε λίγες μέρες που αποχαιρετά τον Πανιώνιο για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη συνεργασία θα καθυστερήσει λίγο να ανακοινωθεί καθώς, κοινή επιθυμία Ολυμπιακού και Πανιωνίου είναι να αγωνιστεί ο ποδοσφαιριστής με τον Παναθηναϊκό στις 23 Ιανουαρίου.

Παράλληλα, ο Γιάννης Μώραλης επιβεβαίωσε ότι ο Αποστόλης Βέλλιος αποτελεί στόχο του Ολυμπιακού. Παρόλα αυτά είπε ότι υπάρχουν μικρές διαφορές, αλλά ούτως ή άλως ο παίκτης είναι για το καλοκαίρι και οι επαφές με τον "γηραιό" θα συνεχιστούν.

Αναφορικά με την περίπτωση του Κώστα Μήτρογλου, είναι δεδομένο ότι ο "Γερμανός" δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό και αύριο (6/1) θα ξεκαθαρίσει ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ