ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Διετές συμβόλαιο στον Ζιλέ"

Belgiums Guillaume Gillet, right, and Portugals Joao Mario eye the ball during a friendly soccer match between Portugal and Belgium in Leiria, Portugal, Tuesday, March 29 2016. (AP Photo/Steven Governo)
Belgiums Guillaume Gillet, right, and Portugals Joao Mario eye the ball during a friendly soccer match between Portugal and Belgium in Leiria, Portugal, Tuesday, March 29 2016. (AP Photo/Steven Governo) AP

Γαλλικό δημοσίευμα θέλει τον Ολυμπιακό να προσφέρει διετές συμβόλαιο στον Γκιγιόμ Ζιλέ, τον 33χρονο μέσο της Ναντ που θέλει ο Μπέσνικ Χάσι. Τι λένε στο Βέλγιο για τον Σολτζ της Σταντάρ Λιέγης.

Από την Δευτέρα (26/6) αναπτύχθηκε έντονη φημολογία στη Γαλλία, σχετικά με την επιθυμία του Ολυμπιακού να εντάξει στο δυναμικό του τον Γκιγιόμ Ζιλέ, κατόπιν υπόδειξης του Μπέσνικ Χάσι.

Ο Βέλγος μέσος με τον 46χρονο τεχνικό συνυπήρξαν επί σειρά ετών στην Άντερλεχτ και γνωρίζονται πολύ καλά, με τους Γάλλους να επιμένουν ότι οι πιθανότητες να συνεργαστούν εκ νέου είναι αυξημένες.

Την Τετάρτη (28/6) δημοσίευμα του " mercato365.com" υποστήριζε ότι ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση για διετές συμβόλαιο στην πλευρά του ποδοσφαιριστή, προκειμένου να τον δελεάσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Ο Ζιλέ δεσμεύεται έως τον Ιούνιο του 2018 με τη Ναντ και θα χρειαστεί ένα μικρό ποσό για να σπάσει η συμφωνία του με τη γαλλική ομάδα, ενώ οι ετήσιες απολαβές του δεν αποτελούν εμπόδιο εφόσον αποφασίσει να δεχτεί την πρόταση του Ολυμπιακού.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΑ ΤΑ 5 ΕΚΑΤ. ΓΙΑ ΣΟΛΤΖ

Την ίδια στιγμή στο Βέλγιο υπήρξε σενάριο για τον Ολυμπιακό και τον Αλεξάνταρ Σολτζ, τον 25χρονο (24/10/1992) κεντρικό αμυντικό της Σταντάρ Λιέγης. Ο Δανός (με γερμανική καταγωγή) αμυντικός έκανε 41 εμφανίσεις την περσινή σεζόν και αποτελεί ανακάλυψη της Λόκερεν, που τον αγόρασε από την ισλανδική Στιάρναν τον Γενάρη του 2013 όταν η χρηματιστηριακή του αξία ήταν κάπου στις... 25000 ευρώ.

Η Λόκερεν πούλησε τον παίκτη έναντι 2,5 εκατ. ευρώ στη Σταντάρ τον Γενάρη του 2015 και τώρα η ομάδα της Λιέγης τον κοστολογεί στα διπλάσια!

Σύμφωνα με βελγικά δημοσιεύματα, ο Ολυμπιακός ακούγοντας το ποσό των 5 εκατ. ευρώ ως τιμή πώλησης του Σολτζ δεν μπήκε καν στην διαδικασία συζητήσεων, παγώνοντας το όποιο ενδιαφέρον του.

Photo credits: (AP Photo/Steven Governo)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Φεύγει για Νότιγχαμ ο Μπουχαλάκης
Επέστρεψε ο Ολυμπιακός στα πάτρια εδάφη
Στη Λιμπερτάδ ο Καρντόσο
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ