ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διαψεύδει και για Μίτροβιτς ο Ολυμπιακός

Newcastle United's Aleksandar Mitrovic scores his side's third goal of the game during the English Premier League soccer match between Newcastle United and West Ham United at Saint Jamess Park Stadium, Newcastle, England, Saturday, Aug, 26, 2017. (Owen Humphreys/PA via AP)
Newcastle United's Aleksandar Mitrovic scores his side's third goal of the game during the English Premier League soccer match between Newcastle United and West Ham United at Saint Jamess Park Stadium, Newcastle, England, Saturday, Aug, 26, 2017. (Owen Humphreys/PA via AP) AP

Οι "ερυθρόλευκοι" που ψάχνουν το "μπαμ" για την επίθεση, μετά τον Μιραλάς έσπευσαν να ξεκαθαρίσουν ότι δεν υπάρχει θέμα ούτε με τον Μίτροβιτς της Νιούκαστλ.

Όσο πλησιάζει η μεταγραφική περίοδος στο τέλος της, τα σενάρια θα είναι πολλά. Και ειδικά όταν βγαίνει από την ΠΑΕ ένα κλίμα ότι θα πάει για τουλάχιστονμία "βόμβα"! Δύο ονόματα κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες. Αυτά των Κέβιν Μιραλάς και Αλεξάνταρ Μίτροβιτς.

Αρχικά ο Ολυμπιακός διέψευσε ότι υπάρχει θέμα με τον Μιραλάς. Λίγη ώρα αργότερα ακολούθησε νέα διάψευση, αυτή τη φορά για τον Μίτροβιτς που η αλήθεια είναι πώς έχει εξελιχθεί σε "ρεζέρβα" για τη Νιούκαστλ και στην Αγγλία θεωρούν ότι στο τέλος θα φύγει από τις "καρακάξες".

Ο ίδιος ο Σέρβος επιθετικός από την πλευρά τουσε δηλώσεις του τόνισε ότι θέλει να παραμείνει στη Νιούκαστλ, αλλά ξεκαθάρισε ότι αν φύγει, έχει κάποιες επιλογές για να παίξει ποδόσφαιροτη φετινή σεζόν: "Το μυαλό μου είναι εδώ. Είμαι εδώ στη Νιούκαστλ. Ανμείνω θα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχω πολλές λύσεις για το μέλλον μου σε περίπτωση που δεν μείνω. Θα ήθελα όμωςνα συνεχίσω στη Νιουκάστλ".

Photo credits: Owen Humphreys/PA via AP

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ