ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διαψεύδει για τα περιβραχιόνια ο Ολυμπιακός

Διαψεύδει για τα περιβραχιόνια ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Σύμφωνα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού δεν έχει τεθεί θέμα για μαύρα περιβραχιόνια από τον ΠΑΟΚ ενόψει Κυριακής (4/10). Τι ισχύει σχετικά με την παρουσία Μαρινάκη στην Τούμπα.

Το σενάριο που κυκλοφόρησε, με αφετηρία απόψεις στους κόλπους των ερυθρολεύκων, το απόγευμα της Πέμπτης (1/10), σχετικά με την προθυμία του Ολυμπιακού να φορέσουν μαύρα περιβραχιόνια οι παίκτες του στο ματς της Τούμπας (4/10) με τον ΠΑΟΚ, διέψευσαν οι Πειραιώτες λίγες ώρες αργότερα.

"Ουδέποτε τέθηκε σε εμάς από τον ΠΑΟΚ ζήτημα για μαύρα περιβραχιόνια. Δεν ξέρουμε ποιος τα λέει αυτά, δεν υπάρχει καν ως θέμα", τόνιζαν το βράδυ της Πέμπτης (1/10) οι άνθρωποι της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Όσον αφορά την πιθανότητα παρουσίας του Βαγγέλη Μαρινάκη στην Τούμπα; Αφενός μεν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός βρίσκεται στο Λονδίνο για προσωπικές του υποθέσεις, αφετέρου στο Λιμάνι σχολίαζαν ότι ο κ. Μαρινάκης ουδέποτε έλαβε επίσημη πρόσκληση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να φιλοξενηθεί σε κάποια από τις σουίτες και να δει το ματς. Παρά μόνο ότι η υποτιθέμενη πρόσκληση έγινε μέσω του Τύπου.

"Ο κ. Μαρινάκης δεν χρειάζεται προσκλήσεις για να παρακολουθήσει την ομάδα του. Επίσης, υπάρχουν άλλοι, που γνωρίζουν καλά από φιλιά, αγκαλιές και σαλιαρίσματα οπότε ας κάνουν με εκείνους τα επικοινωνιακά τους παιχνίδια...", ήταν ο τρόπος που σχολίασε το συγκεκριμένο θέμα ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ