ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διάλεξε την ιδανική τριάδα πίσω από τον φορ

Διάλεξε την ιδανική τριάδα πίσω από τον φορ

Ο Μπέσνικ Χάσι κάνει δεύτερες σκέψεις για τους παίκτες πίσω από τον φορ και το Sport24.gr δίνει την ευκαιρία στους αναγνώστες του να επιλέξουν την ιδανική μεσοεπιθετική τριάδα του Ολυμπιακού.

Όπως διαβάσατε το πρωί του Σαββάτου (12/8) στο Sport24.gr, ο Μπέσνικ Χάσι είναι στο... ψάξιμο και κάνει δεύτερες σκέψεις ενόψει Ριέκα.

Οι αμφιβολίες του 46χρονου τεχνικού αφορούν τη συνύπαρξη των Μάριν – Φορτούνη – Καρσελά πίσω από τον επιθετικό, καθώς διαπίστωσε θέματα δυσλειτουργίας τόσο στη ρεβάνς με την Παρτίζαν, όσο και στο φιλικό με τον Ατρόμητο.

Κάτι φαίνεται να μην κολλάει με τον καταμερισμό των ρόλων και ο Χάσι διαπίστωσε θέματα και στην δημιουργία αλλά και στην ανασταλτική συμπεριφορά. Ως εκ τούτου, ο προπονητής του Ολυμπιακού σκέφτεται μήπως θα πρέπει να διαφοροποιήσει τον καταρτισμό της τριάδας πίσω από τον φορ, όσον αφορά τα πρόσωπα.

Το Sport24.gr δίνει την ευκαιρία στους αναγνώστες του να επιλέξουν ποια μεσοεπιθετική τριάδα θα έδινε στους Πειραιώτες την καλύτερη ισορροπία στον αγωνιστικό χώρο. Μαρίν, Φορτούνης, Καρσελά, Πάρντο, Σεμπά και Ανδρούτσος είναι οι έξι παίκτες που δείχνει να υπολογίζει για τις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό ο Μπέσνικ Χάσι. Ποιοι συνθέτουν την πιο λειτουργική τριάδα;

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ