ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Δευτέρα ή Τρίτη στην Αθήνα ο Ζιλέ για τον Ολυμπιακό"

Belgiums Guillaume Gillet controls the ball during a friendly soccer match between Portugal and Belgium in Leiria, Portugal, Tuesday, March 29 2016. (AP Photo/Steven Governo)
Ζιλέ (AP Photo/Steven Governo) AP

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Βέλγιο, τη Δευτέρα (7/8) ή την Τρίτη (8/8) ο Γκιγιόμ Ζιλέ θα είναι στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Στο 1,5 εκατ. ευρώ το deal.

Η μεταγραφή του Γκιγιόμ Ζιλέ στον Ολυμπιακό φαίνεται πως είναι κοντά στην ολοκλήρωσή της. Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από το Βέλγιο, τη Δευτέρα (7/8) ή την Τρίτη (8/8) ο 33χρονος χαφ θα είναι στην Ελλάδα για τους Πειραιώτες.

Είναι χαρακτηριστικό το tweet του Βέλγου δημοσιογράφου, Christophe Franken, ο οποίος έγραψε ότι ο Ζιλέ θα είναι στην Ελλάδα τις προσεχείς μέρες. Με τον ποδοσφαιριστή οι "ερυθρόλευκοι" έχουν συμφωνήσει εδώ και ένα μήνα, ενώ ο ίδιος πίεζε τη Ναντ να αποδεχτεί την πρόταση του Ολυμπιακού.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το deal κλείνει στο 1,5 εκατ. ευρώ. Το συμβόλαιό του στη γαλλική ομάδα ολοκληρωνόταν το 2018. Την Πέμπτη (3/8) ο Μπέσνικ Χάσι και ο Φρανσουά Μοντεστό είχαν νέα επικοινωνία με τον Ζιλέ και προέκυπτε αισιοδοξία πως η μεταγραφή δεν χαλάει. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε το επικείμενο απόκτημα του Ολυμπιακού έκανε 41 συμμετοχές με τη Ναντ.

Είναι γεννημένος στις 9 Μαρτίου 1984, έχει ύψος 1.86 και αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ, αν και μπορεί να παίξει και δεξί μπακ. Στην Άντερλεχτ έπαιζε από το 2008 μέχρι το 2016. Το 2014 - 2015 είχε δοθεί δανεικός στη Μπαστιά. Προτού πάει στην Άντερλεχτ, αγωνίστηκε σε Liège, Visé, Eupen και Gent. Με την Εθνική Βελγίου έχει παίξει σε 21 ματς και έχει σημειώσει 1 γκολ.

(AP Photo/Steven Governo)

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ