ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεύτερο τεστ με την πολύ πιο έτοιμη Λουντογκόρετς

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Δεύτερο φιλικό τεστ σήμερα (26/6, 19:00) για τον Ολυμπιακό του Μπέσνικ Χάσι με αντίπαλο την αρκετά ισχυρή Λουντογκόρετς στο Γιένμπαχ. Θα παίξουν παίκτες που δεν αγωνίστηκαν με τη Βάτενς.

Στα... βαθιά πέφτει ο Ολυμπιακός όσον αφορά στα φιλικά προετοιμασίας που έχει να δώσει. Το δεύτερο και τελευταίο φιλικό επί αυστριακού εδάφους για την ομάδα του Μπέσνικ Χάσι είναι αυτό με την Λουντογκόρετς, η οποία έχει δώσει ήδη έξι ματς προετοιμασίας, είναι σαφώς πιο έτοιμη διότι ξεκινά νωρίτερα στα προκριματικά του Champions League και εν ολίγοις δεν είναι... Βάτενς.

Οι Βούλγαροι έχουν ξεκινήσει νωρίτερα την προετοιμασία τους, βλέπουν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ως δυνατό τεστ πριν τον πρώτο τους επίσημο αγώνα στις 12 Ιουλίου με την Ζαλγκίρις Βίλνιους, επομένως ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει. Βέβαια, το τελευταίο που προέχει τέτοια εποχή, είναι τα αποτελέσματα, όμως κάθε ομάδα θέλει να νικάει, ακόμα και αν πρόκειται για φιλικό.

Η Λουντογκόρετς είναι μια ομάδα που έχει πολλούς Βραζιλιάνους στο ρόστερ της, είναι ποιοτική και αναμφίβολα πολύ πιο ισχυρή από τους Αυστριακούς. Αν μη τι άλλο, ένα δυνατό παιχνίδι για τους Πειραιώτες, που την Τρίτη (27/6) επιστρέφουν στη βάση του και μετά θα αναχωρήσουν για το Βέλγιο για το β' στάδιο της προετοιμασίας τους.

Ο Μπέσνικ Χάσι θα δώσει περισσότερο χρόνο στους διεθνείς και γενικά σε παίκτες που δεν έπαιξαν στο πρώτο φιλικό. Θα κατεβάσει μια πιο έμπειρη και ποιοτική 11άδα, με στόχο να βγάλει πράγματα που έχουν δουλευτεί στις προπονήσεις των προηγούμενων ημερών στο Ζέεφελντ.

Όσο για τα πρόσωπα που θα αγωνιστούν, μπορεί να δούμε μαζί στην 11άδα τον Φορτούνη και τον Μάριν στο 4-2-3-1, με τον Γερμανό σε ρόλο δεξιού εξτρέμ. Το έχει στο μυαλό του ο Χάσι και δεν αποκλείεται να ξεκινήσουν. Ο Καπίνο στο τέρμα, Φιγκέιρας δεξιά, Κούτρης αριστερά και οι Μποτία - Σισέ στο κέντρο της άμυνας. Οι Ρομαό και Σιώπης στο κέντρο, στις πτέρυγες οι Σεμπά και Μάριν, με τον Φορτούνη πίσω από τον Βέργο. Η σέντρα είναι στις 19:00 και το παιχνίδι διεξάγεται στο Γιένμπαχ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ