ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν βρίσκεται υπό κρίση ο Σίλβα

Δεν βρίσκεται υπό κρίση ο Σίλβα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Κανένα θέμα με τον Μάρκο Σίλβα δεν υπάρχει στον Ολυμπιακό, ούτε ο Πορτογάλος θα περάσει κάποιου είδους τεστ στα παιχνίδια που ακολουθούν. Ευχαριστημένες από την συνεργασία τους οι δύο πλευρές.

Είναι γεγονός ότι τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα σε Ελλάδα και Ευρώπη, σε συνδυασμό με το προβληματικό πρόσωπο που εμφάνισε ο Ολυμπιακός στο χορτάρι, δημιούργησαν σενάρια σχετικά με το μέλλον του Μάρκο Σίλβα στο Λιμάνι.

Ότι ενδεχομένως ο Πορτογάλος τεχνικός θα αντιμετωπίσει πρόβλημα αν δεν πάρει και το Κύπελλο, ή ότι υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για την μη επίτευξη του αήττητου και τον αποκλεισμό από την Άντερλεχτ.

Στον Πειραιά σαφώς και θα ήθελαν να επιτύχουν τους παραπάνω στόχους, να πάνε "τρένο" μέχρι το τέλος της σεζόν, ωστόσο δεν είναι διατεθειμένοι να πάρουν αποφάσεις εν θερμώ και πολύ περισσότερο σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα όπως αυτό του προπονητή.

Αυτό που τονίζουν στο Λιμάνι είναι ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα Σίλβα στην ομάδα. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι ευχαριστημένοι από τον Πορτογάλο, το ίδιο και ο 38χρονος τεχνικός από την συνεργασία του με τους Πειραιώτες.

Άλλωστε ο Σίλβα μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του ξεκαθάρισε ότι έχει συμβόλαιο και θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό, κάνοντας και τις απαραίτητες συζητήσεις με την διοίκηση.

Συμπερασματικά δεν υπάρχει θέμα Σίλβα στο Λιμάνι, ούτε ο Πορτογάλος τεχνικός είναι υπό κρίση και η προοπτική τουλάχιστον για την ώρα, είναι να συνεχίσουν μαζί οι δύο πλευρές και την επόμενη σεζόν.

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ