ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν βιάζονται για εξτρέμ στον Ολυμπιακό

Δεν βιάζονται για εξτρέμ στον Ολυμπιακό

Στον Ολυμπιακό δεν έχουν άμεσα στα σκαριά την απόκτηση ενός παίκτη για την ενίσχυση των "φτερών" της επίθεσης. Προσεκτική κίνηση θα γίνει για μία θέση που "πονάει" φέτος ο Ολυμπιακός. Πάντοτε στο βάθος υπάρχει ο Μιραλάς.

Ο Ολυμπιακός "καίγεται" για εξτρέμ σε τούτη τη μεταγραφική περίοδο. Θα "καίγεται" και για χαφ αν και εφόσον πωληθεί ο Οφόε στην Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, αλλά στην παρούσα φάση στο Λιμάνι εξετάζουν τους παίκτες που έχουν στη λίστα τους για τα άκρα της επίθεσης.

Υπάρχει βέβαια και στο πλάνο ο αριστερός μπακ, που σύμφωνα με τα όσα κυκλοφορούν στη Ν. Σμύρνη ο Χατζισαφί απέχει από τον Πειραιά μόλις ένα... τηλέφωνο (από τα γραφεία της πειραϊκής ΠΑΕ). Όμως, ειδικά για τον εξτρέμ γίνονται προσεκτικές και μελετημένες κινήσεις. Είναι ξεκάθαρο το κλίμα που βγαίνει από την ΠΑΕ. Ο Ολυμπιακός θα πάρει εξτρέμ (ίσως πάει και για δύο), αλλά δεν θα αποκτήσει παίκτη στις πτέρυγες της επίθεσης για να πει στον κόσμο ότι "πήρε".

Με λίγα λόγια, θα αποκτήσει ποδοσφαιριστή που θα έχει βασικό ρόλο και όχι συμπληρωματικό στο ρόστερ. Δεν το συζητάμε ότι ο Κέβιν Μιραλάς θα ήταν η ιδανικότερη επιλογή, μιας και εκτός από εξτρέμ, μπορεί να παίξει και στην κορυφή της επίθεσης. Συν φυσικά όλα τα υπόλοιπα που προσφέρει ο Βέλγος (π.χ. ενθουσιασμός στην ερυθρόλευκη εξέδρα).

Κατά συνέπεια, θα χρειαστεί χρόνος για να πιάσει λιμάνι ο "εκλεκτός". Σίγουρα έχουν προκρίνει κάποιες περιπτώσεις, τόσο από την Γαλλία (Σαλιμπούρ της Γκινγκάμπ), όσο και από άλλες αγορές.

Όμως, στην παρούσα φάση δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό. Η αίσθηση που επικρατεί είναι ότι δεν πρόκειται να βιαστούν. Αν χρειαστεί, θα περιμένουν εώς και το τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, αρκεί να αποκτηθεί ένας παίκτης που θα βοηθήσει και θα μπει κατευθείαν στην ενδεκάδα.

Ο Ολυμπιακός φέτος έχει πάρει ελάχιστα πράγματα από τους εξτρέμ. Τον τελευταίο καιρό ο πιο δραστήριος είναι ο Μάριν, ο οποίος δεν είναι και 100% ποδοσφαιριστής γραμμής. Ο Πάρντο έχει κάποιες εκλάμψεις, ενώ ο Σεμπά έχει γυρίσει άλλος άνθρωπος από τον τραυματισμό του και οι Κινέζοι καραδοκούν.

Όσο για δεύτερο εξτρέμ που ακούγεται; Ναι, έχει σοβαρές πιθανότητες το συγκεκριμένο σενάριο, ειδικά από τη στιγμή που ο Μπεν αποχωρεί για τον Ερυθρό Αστέρα και ο Καρσελά γυρίζει στη Γρανάδα.

Δεν αποκλείεται να είναι ο Γιαννιώτας, ο οποίος δεν παίρνει πολύ χρόνο συμμετοχής στη Βαγιαδολίδ. Δεν αποκλείεται να του δοθεί μία ευκαιρία στον Ολυμπιακό. Αντιθέτως, δεν φαίνεται ότι έχει πιθανότητες ο Ελιουνούσι, του οποίου τον δανεισμού θέλει να διακόψει η Καραμπάχ.

Υπομονή απαιτείται... Όλα είναι ανοικτά. Αυτή τη στιγμή το πιθανότερο είναι να ξεκινήσει ο β’ γύρος και να πάει να παίξει ο Ολυμπιακός στην Λάρισα στις 7 Ιανουαρίου χωρίς να έχει ο Λεμονής τον νέο εξτρέμ στη διάθεσή του. Εκτός πια κι αν έρθουν τα πάνω - κάτω από την επόμενη εβδομάδα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ