ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν θα βρεθεί στην Τούμπα ο Μαρινάκης

Δεν θα βρεθεί στην Τούμπα ο Μαρινάκης
INTIME SPORTS

Δεν θα παρακολουθήσει από κοντά τον ημιτελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό (19:30) στην Τούμπα ο πρόεδρος των Πειραιωτών, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως αναμενόταν, δεν θα δώσει το παρών στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ (19:30) στο γήπεδο της Τούμπας, αφού πήρε την απόφαση να μην συνοδεύσει την αποστολή στο παιχνίδι αυτό, όπως έχει γίνει και στα προηγούμενα εκτός έδρας ντέρμπι την φετινή αγωνιστική περίοδο. Άλλωστε, δεν ήταν ούτε στη Λεωφόρο, ούτε στο ΟΑΚΑ, ούτε και στο αντίστοιχο ματς πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ.

Στον Ολυμπιακό δεν θέλουν να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα και επιδιώκουννα κρατήσουν χαμηλούς τόνους για το αποψινό παιχνίδι με τον "Δικέφαλο του Βορρά". Με αυτό κλείνει και η τελευταία εκκρεμότητα για τα μέτρα ασφαλείας. Μάλιστα,το πρωί θα πραγματοποιηθεί η τελευταία σύσκεψη, παρουσία των εκπροσώπων των ομάδων, της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, της ΕΠΟ και της ΔΕΑΒ.

Οι δύο ομάδες θα ενημερώσουν τους διαιτητές της αναμέτρησης για τις εμφανίσεις τους, ενώ η αστυνομία θα παρουσιάσει το σχέδιο της για την μετάβαση της αποστολής του Ολυμπιακού από το ξενοδοχείο στο γήπεδο και αντίστροφα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Καμπιάσο: Ο τρίτος Αργεντινός με τους περισσότερους τίτλους

Αύξηση της ρήτρας αποδέσμευσης του Σίλβα

Χωρίς Μαζουακού και Ζντιέλαρ στην Τούμπα

Τα ζόρια ήταν για λίγους

Δεν βρίσκεται υπό κρίση ο Σίλβα

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ