ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν "ψήνει" τον Ολυμπιακό ο Μιραλάς

SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι πιθανότητες είναι συντριπτικά κατά της παραμονής του Βέλγου επιθετικού, Κέβιν Μιραλάς, στον Ολυμπιακό. Η Εβερτον επιμένει στα 10 εκατ. ευρώ

Αλλιώς τα περίμενε ο Ολυμπιακός με τον Κέβιν Μιραλάς και αλλιώς φαίνεται πώς εξελίχθηκαν. Κι αυτό, γιατί ο Βέλγος επιθετικός αν εξαιρεθούν τα παιχνίδια με Κέρκυρα και Πλατανιά, στα υπόλοιπα ήταν σκιά του εαυτού του, προφανώς επηρεασμένος από τον πολύ κακό α' γύρο του με τη φανέλα της Έβερτον.

Για τον Μιραλάς εκφράστηκε μία δυσαρέσκεια προς το πρόσωπό του αμέσως μετά το ματς της Ριζούπολης και το κλίμα που έβγαινε είναι ότι πολύ δύσκολα θα “ψηθεί” πλέον ο Ολυμπιακός για να κάνει το καλοκαίρι κίνηση για την παραμονή του στο λιμάνι.

Οι πιθανότητες είναι συντριπτικές προς το “φεύγει” παρά προς το “μένει”. Συν τοις άλλοις θα πρέπει να λάβουμε υπόψη και το γεγονός ότι η Έβερτον σε πρώτη φάση δεν το συζητάει καν για κάτω από 10 εκατομμύρια ευρώ!

Οπότε, όλα δείχνουν ότι οι δύο πλευρές πάνε προς... διαζύγιο. Αυτό που μένει να φανεί είναι αν θα χρησιμοποιηθεί στα δύο ματς που απομένουν με Παναιτωλικό και ΠΑΣ Γιάννινα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ