ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν προπονήθηκε ο Ιντέγιε

Δεν προπονήθηκε ο Ιντέγιε
INTIME SPORTS

Ο Ιντέγιε έκανε ατομικό την Παρασκευή (2/10) με την υπόλοιπη ομάδα και θα δοκιμάσει το Σάββατο (3/10) να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα, μήπως τελικά καταφέρει να ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη.

Οι πιθανότητες για να ανέβει στην Τούμπα ο Ιντέγιε εξακολουθούν να υπάρχουν. Την Παρασκευή (2/10) ο Νιγηριανός βγήκε για ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και αισθανόταν πολύ καλύτερα.

Το αν θα ταξιδέψει ή όχι στην Θεσσαλονίκη θα εξαρτηθεί από την σαββατιάτικη (3/10) προπόνηση. Εκεί θα δοκιμάσει το πόδι του και αν δει ότι δεν νιώθει κάποια ενόχληση στον οπίσθιο μηριαίο, τότε να μπει έστω στην 18άδα.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, αυτός που έχει τον πρώτο λόγο να περάσει στην κορυφή της επίθεσης είναι ο Φινμπόγκασον.

Στα ευχάριστα το γεγονός ότι οι Τσόρι και Ντα Κόστα γυμνάστηκαν κανονικά και έτσι μπορεί ο Σίλβα να τους υπολογίζει για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Απλώς θα πρέπει να επισημανθεί ότι ο Αργεντινός χαφ δεν είναι για πολλά-πολλά.

Είναι για ένα ημίχρονο σε φουλ τέμπο. Αυτό σημαίνει ότι ο Φορτούνης έχει το προβάδισμα για να πάρει φανέλα βασικού και στην Τούμπα. Όσο για το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, οι Μποτία και Σιόβας έχουν τον πρώτο λόγο.

Ο Μάρκο Σίλβα δούλεψε αρκετά στην τακτική μέσω διτέρματος. Έριξε το βάρος στην επιθετική ανάπτυξη, αλλά και την αμυντική λειτουργία, με τους ποδοσφαιριστές να παίζουν διπλό για αρκετή ώρα, επαναλαμβάνοντας τις ασκήσεις, ειδικότερα επάνω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Οι Μιλιβόγεβιτς και Ντουρμάζ επιστρέφουν – εκτός απροόπτου – στο αρχικό σχήμα. Το θέμα είναι ποιος θα βρεθεί στο πλευρό του Σέρβου χαφ. Ο Καμπιάσο συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες σε σχέση με τον Κασάμι.

* Το ατομικό του πρόγραμμα συνέχισε ο Μπουχαλάκης, o οποίος θα γυρίσει στη δράση μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, δηλαδή γύρω στα μέσα του μήνα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ