ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν παίζει με Λαμία ο Ομάρ, "τρέχει" να προλάβει ο Τοροσίδης

EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΛΟΥΚΕΡΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΛΟΥΚΕΡΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

O Ομάρ Ελαμπντελαουί δεν θα αγωνιστεί στο εκτός έδρας ματς με την Λαμία λόγω καρτών, με τον Πέδρο Μαρτίνς να αισιοδοξεί ωστόσο πως σε εκείνο το παιχνίδι θα καλυφθεί το κενό του από τον Τοροσίδη.

Κατά τη διάρκεια του ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ χτύπησε στον αστράγαλο, όμως αυτό δεν φαίνεται αρκετό για να σταματήσει τον Ομάρ Ελαμπντελαουί που "σφίγγει τα δόντια" ώστε να μπορέσει να δηλώσει "παρών" στο προσεχές ματς της εθνικής Νορβηγίας κόντρα στην Ισπανία.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι δεν μπορέσει να ενισχύσει τον Ολυμπιακό στο ματς της 29ης αγωνιστικής της Super League στην έδρα της Λαμίας, καθώς έχει συμπληρώσει κάρτες και οι "ερυθρόλευκοι" επέλεξαν να εκτίσει την ποινή απέναντι στο σύνολο του Μάκη Χάβου.

Ο λόγος μάλιστα που αποφασίστηκε να απουσιάσει από τον αγώνα της 21ης Απριλίου έχει να κάνει με την πορεία της αποθεραπείας του Βασίλη Τοροσίδη, για τον οποίο εκφράζεται η αισιοδοξία πως μέχρι τότε θα έχει επιστρέψει κανονικά στη δράση ώστε να καλύψει το κενό του Νορβηγού στο δεξί άκρο της άμυνας.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ