ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν κρατιέται ο Ιντέγε

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΛΑΡΙΣΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΛΑΡΙΣΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Χωρίς νάρθηκα και παρέα με τον Λοτζέσκι αποχώρησε από το "Γ. Καραϊσκάκης" ο Ιντέγε, που θέλει άμεσα να επιστρέψει στη δράση. Καθυσηχαστικοί οι Πειραιώτες για Φορτούνη, Μαρτίνς.

Ο τραυματισμός του Μπράουν Ιντέγε στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ το Σάββατο (11/2) στέρησε από τον Ολυμπιακό τις υπηρεσίες του Νιγηριανού φορ στην αναμέτρηση με την Οσμάνλισπορ στο Φάληρο, για τους 32 του Europa League.

O Ιντέγε μετά την λήξη του παιχνιδιού αποχώρησε από το Φαληρικό γήπεδο παρέα με τον Ματ Λοτζέσκι και χωρίς τον προστατευτικό νάρθηκα που φορούσε τις τελευταίες ημέρες για τον τραυματισμένο του ώμο.

Ο Νιγηριανός φορ έμοιαζε άνετος στις κινήσεις του, κάτι που μαρτυρά ότι οι πόνοι στο σημείο που λαβώθηκε έχουν υποχωρήσει. Από την πρώτη στιγμή του τραυματισμού ο Ιντέγε έδειχνε να μην... κρατιέται για την επάνοδο του στους αγωνιστικούς χώρους και μένει να δούμε να θα είναι διάθεσιμος για τα επόμενα παιχνίδια του Ολυμπιακού.

Παρά την θέληση του παίκτη, το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού θα πρέπει να δώσει το "οκ" για πιθανή χρησιμοποίηση του καθώς πάντα ελοχεύει ο κίνδυνος υποτροπής. Το σίγουρο είναι ότι ο Ιντέγε πολύ σύντομα θα είναι ξανά στη διάθεση του Πάουλο Μπέντο και η πορεία της υγείας του έχει αυξήσει τις πιθανότητες να δούμε τον Νιγηριανό να βρίσκεται στην αποστολή για το ντέρμπι της Κυριακής (19/2) με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ή στη ρεβάνς της Άγκυρας (23/2) με την Οσμάνλισπορ.

Από εκεί και πέρα, οι ενοχλήσεις που είχαν οι Φορτούνης και Μαρτίνς στο ματς με τους Τούρκους δεν προκαλούν ανησυχία στους ανθρώπους του Ολυμπιακού, αφού η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για επιπόλαιους τραυματισμούς. Η κατάσταση των δύο παικτών θα επανεκτιμηθεί την Παρασκευή (17/2).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ