ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν είναι τραυματίας ο Βούκοβιτς

ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΛΕΓΚΑΝΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΛΕΓΚΑΝΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ξεκαθαρίστηκε άμεσα το αλαλούμ που προκάλεσε ο αποκλεισμός του Γιάγκος Βούκοβιτς από την αποστολή για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στην Κρήτη (21/10). Η εξήγηση και το πλάνο ενδεκάδας του Μαρτίνς.

Ο Σέρβος αμυντικός αποφασίστηκε από τον Πέδρο Μαρτίνς να μείνει στην Αθήνα για να φορτίσει τις μπαταρίες του ενόψει Λουξεμβούργου και της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Ντουντελάνζ.

Στο άκουσμα του αποκλεισμού του Γιάγκος Βούκοβιτς από την ερυθρόλευκη αποστολή για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο "Γεντί Κουλέ" (21/10, 20.30), προκλήθηκε... αλαλούμ για το αν τραυματίστηκε και έμεινε εκτός αγώνα. Η πραγματικότητα ωστόσο είναι τελείως διαφορετική. Ο Σέρβος αμυντικός που επέστρεψε από την Εθνική του ομάδα δίχως να έχει “γράψει” λεπτό με τους "πλάβι", αποφασίστηκε να μην ακολουθήσει την αποστολή του Ολυμπιακού στην Κρήτη καθαρά για λόγους τακτικής. Δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα, δεν παραπονέθηκε για καμία ενόχληση, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον Μαρτίνς να τον αφήσει εκτός 21άδας και να τον κρατήσει ουσιαστικά μακριά από το "Γεντί Κουλέ" λόγω του αγώνα της Πέμπτης (25/10, 19.55) στο Λουξεμβούργου.

Είναι η πρώτη φορά που ο Βούκοβιτς δεν θα βρίσκεται σε αποστολή αγώνα πρωταθλήματος, καθώς να θυμίσουμε ότι στις πρώτες έξι αγωνιστικές είχε ισάριθμα ματς ως βασικός. Ουσιαστικά, μόνο ο παρτενέρ του άλλαζε. Πότε έμπαινε ο Μεριά και πότε ο Μιράντα. Ο Σέρβος λοιπόν που προερχόταν από δύο κατώτερες των προσδοκιών εμφανίσεις με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, θα παρακολουθήσει για πρώτη φορά παιχνίδι της Σούπερ Λίγκας από την τηλεόραση.

ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΜΕ ΜΕΡΙΑ – ΣΙΣΕ

Το ενδιαφέρον πλέον εστιάζεται στους παίκτες που θα στελεχώσουν το κέντρο της άμυνας των “ερυθρολεύκων”. Από τη στιγμή που ο Βούκοβιτς είναι εκτός πλάνων και φορτίζει τις μπαταρίες του για την Ντουντελάνζ, το πιθανότερο δίδυμο είναι οι Μεριά και Σισέ. Και οι δύο είναι στο μυαλό του Μαρτίνς πριν από τη διακοπή και μάλιστα ακουγόταν έντονα ότι αργά ή γρήγορα θα τους έδινε φανέλα βασικού ως δίδυμο σε αγώνα πρωταθλήματος. Απλώς, δεν υπήρχε η αίσθηση ότι κάτι τέτοιο θα γινόταν τόσο σύντομα. Επαναλαμβάνουμε ότι αυτό είναι το επικρατέστερο σενάριο, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται να μπει... σφήνα την τελευταία στιγμή ο Μιράντα, ο οποίος επίσης δοκιμάστηκε ορισμένες φορές με τους "βασικούς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ