ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν είναι μόνο ο Γκραντέλ, κοιτάζει και άλλους ο Μαρτίνς

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2019-2020 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2019-2020 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι Γάλλοι παρουσιάζουν ως προχωρημένη την περίπτωση του Μαξ-Αλέν Γκραντέλ για τον Ολυμπιακό όμως εκτός από τον 33χρονο άσο της Τουλούζ, υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις εξτρέμ που εξετάζει προσεκτικά ο Πέδρο Μαρτίνς.

Αν δει κανείς τα ρεπορτάζ από τη Γαλλία, θα θεωρήσει πως ο Γκραντέλ είναι... ήδη παίκτης του Ολυμπιακού. Μόνο που η αλήθεια, είναι κάπου στη μέση. Ναι, οι "ερυθρόλευκοι" έχουν κοιτάξει την περίπτωση του 33χρονου εξτρέμ. Έχει καλά στοιχεία, δείχνει πως μπορεί να βοηθήσει, αλλά...

Ο Γκραντέλ δεν έχει συμφωνήσει 100% με τον Ολυμπιακό. Ναι, θέλει να αποχωρήσει από την Τουλούζ, δεν θα συνεχίσει εκεί. Μόνο που υπάρχει κάποιος που θα αποφασίσει για το ρόστερ της επόμενης περιόδου. Κι αυτός, δεν είναι άλλος από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο Πορτογάλος προπονητής εξετάζει για τα καλά μάλιστα και άλλες περιπτώσεις εξτρέμ. Δεν είναι μόνο ο Γκραντέλ αυτή τη στιγμή στη λίστα για να έρθει στον Πειραιά και μάλιστα ο Μαρτίνς, από όσο γνωρίζουμε, δεν έχει πει "αυτός είναι, προχωράμε…".

Αυτό, δεν σημαίνει ότι ο Γκραντέλ είναι εκτός κάδρου. Απλά ο Μαρτίνς, φαίνεται πως κοιτάζει και άλλες περιπτώσεις παράλληλα, πριν δώσει το "οκ" για να προχωρήσει η διοίκηση.

ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΣΕ, ΠΟΛΛΟΙ...

Κάτι ακόμη. Οι Γάλλοι αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός συμφωνεί με τον Γκραντέλ για συμβόλαιο ύψους ενός εκατομμυρίου το χρόνο. Παίκτης από το γαλλικό πρωτάθλημα είναι, λογικό να έχει ένα καλό κασέ, παρά την ηλικία του. Από εκεί και πέρα, όμως, προσωπική μου εκτίμηση είναι πως σε αυτά τα χρήματα, ο Ολυμπιακός μπορεί να δει και άλλες περιπτώσεις.

Ακόμη και πιο ελκυστικές ως προς το πακέτο. Τέτοια λίστα έχει στα χέρια του ο Μαρτίνς που καλείται να κατασταλάξει και να δώσει το "οκ" στη διοίκηση για να προχωρήσει στις ανάλογες επαφές με τον εκλεκτό του.

ΠΑΝΤΑ Η ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗ

Κάτι ακόμη που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας. Ο Ολυμπιακός παίκτες έμπειρους είχε, έχει και θα έχει. Και πιο μεγάλους ηλικιακά. Φέτος για παράδειγμα, τη διαφορά την έκαναν ο Ελ Αραμπί, ο Βαλμπουενά. 33 ο πρώτος, στα 36 ο δεύτερος. Στον Μαρτίνς, αρέσει να δουλεύει με νεαρούς παίκτες. Και να τους βελτιώνει και να τους αναδεικνύει.

Στην πρόσφατη συνέντευξή του στο MEGA, στάθηκε σε αυτό το κομμάτι. Το έδειξε και μέσα στο γήπεδο. Πάρτε και το παράδειγμα του Ποντένσε, ενός παίκτη που κατάφερε να ανέβει επίπεδο στον Ολυμπιακό και να πάρει μια σούπερ μεταγραφή. Δεν θα αποκλείσω έτσι, το ενδεχόμενο σε αρκετές μεταγραφές του ο Ολυμπιακός να κινηθεί σε τέτοια πρότζεκτ.

Παικτών που θα έχουν κίνητρο, που θα θέλουν να ανεβάσουν τις μετοχές τους μέσω Ολυμπιακού και κάποια στιγμή να πάρουν και μια καλή μεταγραφή. Κρατήστε το αυτό και δεν αποκλείεται ακόμη και στο θέμα του εξτρέμ, να δούμε μια τέτοια περίπτωση ποδοσφαιριστή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γκραντέλ, το ιδανικό συμπλήρωμα
Γαλλικά ΜΜΕ: "Συμφωνία Ολυμπιακού με Γκραντέλ"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ