ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν ανησυχούν για Ντα Κόστα

Δεν ανησυχούν για Ντα Κόστα
INTIME SPORTS

Αποθεραπεία έκανε σήμερα (7/12) ο Μαροκινός στόπερ του Ολυμπιακού, Μανουέλ Ντα Κόστα, αλλά όλα δείχνουν ότι θα είναι κανονικά στην αποστολή για το ματς με την Άρσεναλ.

Μια ενόχληση στον προσαγωγό είχε ο Ντα Κόστα στο ημίχρονο του αγώνα με τον Πανθρακικό. Είχε συζητήσει με τον γιατρό και τον προπονητή και από κοινού αποφάσισαν να μην αντικατασταθεί. Τελικά βγήκε στο 80’, παραχωρώντας τη θέση του στον Μποτία.

Η αλήθεια είναι ότι τον «τράβαγε» λίγο ο προσαγωγός και την Κυριακή (6/12) και εκφράστηκαν φόβοι μήπως και χάσει την Άρσεναλ. Τον είδαν σήμερα (7/12) όμως οι γιατροί και απ’ ό,τι φαίνεται θα είναι κανονικά στη διάθεση του Σίλβα για τον «τελικό» της Τετάρτης (9/12, 21.45). Το αν θα ξεκινήσει είναι άλλο θέμα. Ο Μποτία, αν και δεν βρίσκεται στο 100%, καραδοκεί για να πάρει φανέλα βασικού.

Από εκεί και πέρα, δεν έκανε καμία δοκιμή ο Σίλβα για τον απλούστατο λόγο ότι όσοι έπαιξαν με τον Πανθρακικό δεν έβγαλαν όλο το πρόγραμμα. Αύριο (8/12) στην τελευταία προπόνηση στο Ρέντη θα φανεί τελικά ποιους θα ξεκινήσει ο Πορτογάλος τεχνικός, αφού πάντοτε παραμονή των ευρωπαϊκών αγώνων (όχι τόσο της Σούπερ Λίγκας) «φωτογραφίζει» ενδεκάδα.

Θα πρέπει να θεωρείται πάντως δεδομένο ότι οι Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι και Φορτούνης έχουν το προβάδισμα για τα χαφ έναντι του Καμπιάσο. Στις υπόλοιπες θέσεις δεν αναμένονται εκπλήξεις. Οι Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία (Ντα Κόστα), Σιόβας, Μαζουακού, Σεμπά, Πάρντο και Ιντέγε φαίνεται πώς έχουν τον πρώτο λόγο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ