ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν αλλάζει ενδεκάδα ο Μαρτίνς

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν φαίνεται διατεθειμένος να αλλάξει πρόσωπα ενόψει του επαναληπτικού στην Λουκέρνη. Το απόγευμα της Τρίτης (14/8) «πετάει» η αποστολή για Ελβετία.

Με… συνταγή Φαλήρου θα παραταχθεί και στην Ελβετία ο Ολυμπιακός. Αυτό φαίνεται από διάφορες ενέργειες του Πέδρο Μαρτίνς στις τελευταίες προπονήσεις στον Ρέντη.

Οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να παραταχθούν το βράδυ της Πέμπτης (16/8, 20.30) στη «Swissporarena» με την ενδεκάδα του Καραϊσκάκη, αυτή που «καθάρισε» την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι!

Δηλαδή με Γιαννιώτη, Ομάρ, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τσιμίκα, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Φορτούνη, Χριστοδουλόπουλο, Ποντένσε και Γκερέρο.

Οι Νάτχο και Μεριά δεν είναι ακόμα έτοιμοι να χτυπήσουν την πόρτα της ενδεκάδας, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Τοροσίδη, ο οποίος όμως έχει «φουλάρει» για τα καλά, έτσι ώστε να πάρει παραπάνω χρόνο συμμετοχής και να βοηθήσει περισσότερο στα παιχνίδια με Μπασακσεχίρ ή Μπέρνλι για τα πλέι οφ τουEuropaLeague.

Κατά τ’ άλλα, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν το πρωί της Τρίτης (13/8) την τελευταία τους προπόνηση επί ελληνικού εδάφους και εν συνεχεία ο Μαρτίνς θα ανακοινώσει την αποστολή που θα «πετάξει» σήμερα το απόγευμα για την Ζυρίχη. Από εκεί η ομάδα θα πάει οδικώς στην Λουκέρνη, η οποία απέχει περίπου μία ώρα από το αεροδρόμιο της Ζυρίχης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πιέζει για Σολδάνο - Γκιλιέρμε ο Ολυμπιακός
"Η Σέλτικ αρνήθηκε πρόταση του Ολυμπιακού για Μπογιάτα"
Νέα εντός έδρας ήττα για Λουκέρνη πριν από τον Ολυμπιακό
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ