ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δέλλας: Αποθέωσε τον Τσιμίκα σε συνέντευξη του στην Ιταλία

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι Ιταλοί ζήτησαν το σχόλιο του Τραϊανού Δέλλα για τον Κώστα Τσιμίκα και εκείνος αποθέωσε τον μπακ του Ολυμπιακού.

Μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Κώστα Τσιμίκα είναι και η Νάπολι. Έτσι, σελίδα η οποία ασχολείται μόνο με τα θέματα της ιταλικής ομάδας ζήτησε την άποψη του Τραϊανού Δέλλα για τον υποψήφιο μεταγραφικό στόχο του συλλόγου.

Ο "Τράι" αποθέωσε τον μπακ του Ολυμπιακού τονίζοντας ότι έχει βελτιωθεί σημαντικά σε όλους τους τομείς από τότε που γύρισε από το Βέλγιο.

"Τα πηγαίνει πολύ καλά φέτος και κάνει ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα. Γενικά, είναι εξαιρετικός από τότε που γύρισε από το Βέλγιο. Είναι ένας παίκτης, που έχει ισορροπία στο παιχνίδι του, μεταξύ επίθεσης και άμυνας.

Όταν ήταν μικρός έπαιξε σαν μεσοεπιθετικός. Ήταν σωστή απόφαση να τον γυρίσουν στην άμυνα.

Είναι ένας αμυντικός, που βοηθάει πολύ στην επίθεση. Βοηθάει την ομάδα του να αναπτύσσεται από πίσω. Έχει πολύ καλή σέντρα και έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζεται ένας σύγχρονος αριστερός μπακ", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε και για τον Κώστα Μανωλά: "Ξέρω πολύ καλά τον Κώστα Μανωλά. Πριν κάνει σπουδαία καριέρα έπαιζε στην ΑΕΚ. Έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζονται στο μοντέρνο ποδόσφαιρο. Είναι γρήγορος, έχει μεγάλο άλμα και έχει βελτιώσει πολύ την τεχνική του κατάρτιση.

χει βελτιωθεί ως προσωπικότητα επίσης. Θέλει πάντα να παίζει και να δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Του εύχομαι να συνεχίσει έτσι και είμαι σίγουρος ότι μπορεί να τα πάει ακόμα καλύτερα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ