ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεξιός μπακ, όχι επιθετικός η προτεραιότητα

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι "ερυθρόλευκοι" φέρονται διατεθειμένοι να μην πάνε σε... αλχημείες στο δεξί άκρο της άμυνας ως προς τον "back up" του Ομάρ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν εντοπίσει παίκτη από την Ιβηρική. Το παλεύουν οι Πειραιώτες και για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής με παίκτη από το "πάνω ράφι".

Έως και την τελευταία στιγμή όλοι στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο θα είναι στην "τσίτα"! Ο Ολυμπιακός προσπαθεί - πέρα από τις αποχωρήσεις – να φέρει και έναν-δύο ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν το ρόστερ του.

Μέχρι και το βράδυ της Τρίτης (30/1), παραμονή της λήξης της μεταγραφικής περιόδου, πληροφορίες από κύκλους μάνατζερ ανέφεραν ότι οι "ερυθρόλευκοι" που έχουν "χτυπήσει" σε πολλά ταμπλό ("κόφτη", επιθετικό, εξτρέμ, στόπερ, δεξί μπακ), βρίσκονται αυτή τη στιγμή πιο κοντά στην απόκτηση ενός "back up"του Ελαμπντελαουί παρά σε επιθετικό!

Παρατηρείται μία κινητικότητα από πλευράς Ολυμπιακού προς την αγορά της Ιβηρικής να προχωρήσει στη μεταγραφή ενός "Φιγκέιρας". Φαίνεται δηλαδή πώς το πλάνο των Πειραιωτών δεν είναι να πάνε με Ανδρούτσο ή Ζιλέ ως εναλλακτικές λύσεις πίσω από τον Ομάρ (σ.σ. ο Ιγκόρ έχει πολλά... ψωμιά να πείσει τον Γκαρθία να τον βάλει έστω και στη 18άδα), αλλά με έναν κανονικό δεξιό μπακ.

Την τελευταία μέρα των μεταγραφών όλα είναι πιθανά. Εδώ και μέρες υπήρχε μία πληροφορία ότι ο Ολυμπιακός πήγαινε για μία “βόμβα” για τα άκρα της επίθεσης από τηνPrimera Division και ένα από τα ονόματα που βγήκαν τις τελευταίες ώρες στη δημοσιότητα ήταν του Ντεουλοφέου.

Από την Μπαρτσελόνα, όμως, προτίμησε να πάει στην Γουότφορντ, γιατί ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα κορυφαίου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Παρεμπιπτόντως το όνομα του Ντεουλοφέου δεν διαψεύστηκε, με τις πληροφορίες μάλιστα από την Ισπανία να κάνουν λόγο για μεγάλη προσπάθεια των “ερυθρολεύκων”.

Από εκεί και πέρα, παρά τις διαψεύσεις του Ολυμπιακού για τον επιθετικό Τικίνιο της Πόρτο, επέμεναν το βράδυ της Τρίτης (30/1) στην Πορτογαλία ότι “κάτι έπαιξε με την ελληνική ομάδα” και το άφηναν ανοικτό για την Τετάρτη (31/1). Στο Λιμάνι όμως είναι κατηγορηματικοί ότι ο Βραζιλιάνος φορ δεν υπάρχει στο πλάνο.

Στο μεταξύ, από την Ισπανία προέκυψε και το όνομα του Χιλιανού χαφ Φελίπε Γκουτιέρες που έμεινε ελεύθερος από την Μπέτις, αν και από την πλευρά του ποδοσφαιριστή έβγαινε προς τα έξω ότι ο πιθανότερος επόμενος σταθμός στην καριέρα του θα είναι οι ΗΠΑ.

Προς το παρόν λοιπόν, ο Ολυμπιακός βρίσκεται πιο κοντά στην απόκτηση δεξιού μπακ παρά επιθετικού. Τα δεδομένα όμως από ώρα σε ώρα αλλάζουν και την Τετάρτη (31/1) θα δοθούν όλες οι απαντήσεις.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ