ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δέκα εκατομμύρια ευρώ για τρία χρόνια οι Κινέζοι στον Ιντέγε!

Δέκα εκατομμύρια ευρώ για τρία χρόνια οι Κινέζοι στον Ιντέγε!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μπράουν Ιντέγε έχει για τα καλά στο μυαλό του τη μυθική πρόταση από την Κίνα και πλέον δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να υπάρξουν εξελίξεις, προς απόλυτη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Sport24.gr για την πρόταση της Tianjin Teda.

Οι Κινέζοι έχουν "πιπιλίσει" για τα καλά το μυαλό του Μπράουν Ιντέγε. Και είναι λογικό όταν φτάνουν στο σημείο να του προσφέρουν για τρία χρόνια 10 εκατομμύρια ευρώ! Δηλαδή 3 εκατ. ευρώ ετησίως και... βάλε.

Φυσικά ηTianjin Tedaέχει καταθέσει την πρότασή της για τον Ολυμπιακό, αλλά δεν έχουν διαρρεύσει τα ποσά που προσφέρει στους "ερυθρόλευκους". Πέρσι τέτοια εποχή οι Πειραιώτες είχαν πει "όχι" σε πρόταση από σύλλογο της Κίνας γύρω στα 15 εκατ. ευρώ.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι τώρα η Tianjin Teda προσφέρει μυθικό συμβόλαιο στον Νιγηριανό και όπως καταλαβαίνετε το μυαλό του ήδη έχει αρχίσει να ταξιδεύει στην Κίνα!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι και ο μάνατζερ του Νιγηριανού που "τρέχει" τη δουλειά αναμένεται να πάρει κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ.

Στην πιάτσα πάντως ήταν γνωστό ότι θα προέκυπταν εξελίξεις με τον Ιντέγε από την Κίνα. Στον Ολυμπιακό λοιπόν επειδή δεν ήθελαν να βρεθούν ξανά στη θέση που βρέθηκαν πέρσι, όταν είχαν μείνει μόνο με τον Πουλίδο ως "μπακ απ" του Νιγηριανού, έσπευσαν να αποκτήσουν τον Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Το τι θα συμβεί τελικά είναι κάτι που θα το μάθουμε τις επόμενες ώρες ή μέρες. Η ουσία είναι ότι ο Ιντέγε με τέτοια πρόταση που έχει στα χέρια του, ενδεχομένως να "πιέσει" και την πλευρά του Ολυμπιακού να αποχωρήσει άμεσα. Ποιος ξέρει; Μπορεί να μην ταξιδέψει καν στην Τουρκία για το ματς με την Οσμάνλισπορ. Όλα είναι ανοικτά.

Έως την Παρασκευή (24/2) δεδομένα θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις για το μέλλον του παίκτη. Είτε αφορούν την παραμονή του στο Λιμάνι, είτε την μετακόμιση του στο πρωτάθλημα της Κίνας.

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ