ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δανεικός στον Ολυμπιακό ο Ρομπέρτο

Δανεικός στον Ολυμπιακό ο Ρομπέρτο

Σύμφωνα με την έγκυρη "As" , η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι έτοιμη να αποκτήσει τον Ρομπέρτο και να τον δώσει δανεικό για ένα χρόνο στον Ολυμπιακό.

Νωρίτερα το απόγευμα σας ενημερώσαμε πως ο Ρομπέρτο Χιμένεθ καταλήγει στην Ατλέτικο Μαδρίτης, σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο.

Πράγματι, ο Ισπανός τερματοφύλακας της Σαραγόσα αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους "ροχιμπλάνκος". Ωστόσο, πρόθεση της Κυπελλούχου Ισπανίας είναι να αγοράσει τα δικαιώματα του 27άχρονου και στη συνέχεια να τον παραχωρήσει στον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού για μία σεζόν!

Ο Ρομπέρτο δεν θα έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο "Βιθέντε Καλντερόν", καθώς ο Τιμπό Κουρτούα είναι βασικός και αναντικατάστατος. Ο Βέλγος αγωνίζεται στην Ατλέτικο Μαδρίτης ως δανεικός από την Τσέλσι.

Για αυτό και πρόθεση του ισπανικού συλλόγου είναι να παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού τον Ρομπέρτο Χιμένεθ προκειμένου ο 27άχρονος τερματοφύλακας να πάρει παιχνίδια σε μία ομάδα που αγωνίζεται στο κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο του Champions League, όπως ο Ολυμπιακός.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ