ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δανεικός στη Μαγιόρκα ο Ζντιέλαρ

Δανεικός στη Μαγιόρκα ο Ζντιέλαρ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "diariodemallorca.es", οι διοικούντες τη Μαγιόρκα ήρθαν σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Σάσα Ζντιέλαρ με τη μορφή δανεισμού έως το τέλος της σεζόν.

Ο Σάσα Ζντιέλαρ αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία και συγκεκριμένα στη Μαγιόρκα με τη μορφή δανεισμού απ' τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της " diariodemallorca.es", οι διοικούντες τον ισπανικό σύλλογο ήρθαν σε συμφωνία με τους "ερυθρόλευκους" για την απόκτηση του Σέρβου μέσου έως το τέλος της σεζόν.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε την Πέμπτη (12/01) το Sport24.gr, σημαντικό ρόλο στην μεταγραφή του νεαρού άσου έπαιξε κι ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο "Κάνιο" έχει πολλούς φίλους στην Μαγιόρκα και φημολογείται ότι παρότρυνε την ισπανική ομάδα να ασχοληθεί σοβαρά με την περίπτωση του Ζντιέλαρ.

Το ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας αναφέρει πως στο συμβόλαιο του Σέρβου μέσου δεν πρόκειται να τοποθετηθεί οψιόν αγοράς, αφού οι άνθρωποι του Ολυμπιακού πιστεύουν στις δυνατότητες του. Η Μαγιόρκα αγωνίζεται στη Segunda Division και βρίσκεται στην 18η θέση, ύστερα από 20 αγωνιστικές.

O Zντιέλαρ ανήκει στο δυναμικό των Πειραιωτών απ' το 2013, όμως εν αντιθέσει με την περσινή σεζόν, όπου μέτρησε συνολικά 16 συμμετοχές και 1 γκολ, φέτος δεν έπεισε τον Πάουλο Μπέντο να του δώσει ευκαιρίες. Γι' αυτό το λόγο κι επιλέχθηκε η οδός του δανεισμού, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να επιστρέψει... δριμύτερος.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Δάκτυλος" Ιμπαγάσα για Μαγιόρκα – Ζντιέλαρ!
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ