ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Δάκτυλος" Ισά η περίπτωση Ντόρια για Ολυμπιακό!

Olympique de Marseille's Brazilian defender Matheus Doria Macedo celebrates after scoring a goal during the French Cup football match between Marseille and Lyon, on January 31, 2017 at the Velodrome stadium in Marseille, southern France. / AFP PHOTO / ANNE-CHRISTINE POUJOULAT        (Photo credit should read ANNE-CHRISTINE POUJOULAT/AFP/Getty Images)
Olympique de Marseille's Brazilian defender Matheus Doria Macedo celebrates after scoring a goal during the French Cup football match between Marseille and Lyon, on January 31, 2017 at the Velodrome stadium in Marseille, southern France. / AFP PHOTO / ANNE-CHRISTINE POUJOULAT (Photo credit should read ANNE-CHRISTINE POUJOULAT/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Ο 23χρονος Βραζιλιάνος στόπερ της Μαρσέιγ, Ντόρια που ανέδειξαν οι Γάλλοι ως μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού, φέρεται να έχει τη σφραγίδα του Πιερ Ισά, ενός ανθρώπου που ναι μεν εκτελεί χρέη μάνατζερ, αλλά ποτέ δεν έκλεισε τον δίαυλο επικοινωνίας με τους Πειραιώτες.

Από την Ισπανία και την Ιταλία στη Γαλλία... Από τους δύο Ρουμάνους δηλαδή, τον Αλίν Τόσκα της Μπέτις και τον Βλαντ Κίρικες της Νάπολι φτάσαμε στον Ντόρια της Μαρσέιγ.

Ο 23χρονος Βραζιλιάνος των Μαρσεγιέζων είναι μία πιο εφικτή περίπτωση π.χ. από του Κίρικες. Οι πληροφορίες για τον Ρουμάνο αμυντικό της Νάπολι κάνουν λόγο για μία πολύ ακριβή περίπτωση. Ενδεχομένως μόνο το συμβόλαιό του εώς το καλοκαίρι να αγγίζει τις 700 με 800.000 ευρώ.

Ο Ντόρια από την πλευρά του είναι ένας ποδοσφαιριστής που δεν παίζει στην Μασσαλία, είναι ο πέμπτος στόπερ της Μαρσέιγ και η μοναδική ομοιότητα με τον Κίρικες είναι ότι ψάχνεται να φύγει. Ως προς τα οικονομικά δεδομένα, σαφέστατα είναι μία πιο οικονομική λύση και κυρίως δεν είναι σαν τον Κίρικες που γενικότερα δεν "ψηνόταν" με την προοπτική της Ελλάδας. Στο ερυθρόλευκο ρεπορτάζ άλλωστε το όνομά του έχει παίξει για δύο σερί καλοκαίρια.

Ο Ντόρια λοιπόν αποκαλύφθηκε από τους Γάλλους ως υποψήφιος μεταγραφικός στόχος των "ερυθρολεύκων". Ο Όσκαρ Γκαρθία (από την πρώτη μέρα της θητείας του στον Ολυμπιακό έλεγαν στην Ισπανία ότι μεταξύ άλλων θα ήθελε έναν στόπερ), έχει καλή άποψη για τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό της Μαρσέιγ, ο οποίος φέτος έχει μόλις 5 συμμετοχές. Όλα αυτά επαναλαμβάνουμε, βάσει των πληροφοριών που έρχονται από την Γαλλία.

Το πιο σημαντικό όμως στην όλη ιστορία είναι κάτι άλλο και έχει να κάνει με έναν παλιό γνώριμο της ερυθρόλευκης οικογένειας. Ο λόγος για τον Πιερ Ισά, ο οποίος ναι μεν τώρα εκτελεί χρέη μάνατζερ και δεν έχει κάποιο πόστο στον Ολυμπιακό, ωστόσο, ποτέ δεν τα "έσπασε" με τους "ερυθρόλευκους". Ίσα-ίσα που πάντοτε οι δύο πλευρές είχαν εξαιρετική συνεργασία, ακόμα και μετά την αποχώρησή του από τη θέση του τεχνικού διευθυντή το καλοκαίρι του 2015.

Στην Γαλλία υποστηρίζουν ότι πίσω από την περίπτωση του Ντόρια υπάρχει και... δάκτυλος Ισά, μιας και έχει εξαιρετικές σχέσεις με τους Μαρσεγιέζους.

Το τι θα γίνει με την υπόθεση του Βραζιλιάνου, θα φανεί τις επόμενες μέρες. Άλλωστε απέμειναν εννιά μέρες από την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου. Ο Ολυμπιακός πάντως φέρεται να κάνει προσπάθεια για την απόκτηση ενός στόπερ. Μένει να φανεί λοιπόν αν ο "εκλεκτός" θα είναι ο Ντόρια ή θα "σκάσει" ξαφνικά ένα όνομα που δεν έχει γραφτεί πουθενά!

Photo Credits: Marseille Twitter

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ