Δακρυγόνα και συλλήψεις έξω από το "Γ. Καραϊσκάκης"

Δακρυγόνα και συλλήψεις έξω από το "Γ. Καραϊσκάκης"

Αρκετό ξύλο έπεσε γύρω από το "Γ. Καραϊσκάκης" με την αστυνομία να ρίχνει δακρυγόνα για να σταματήσει τις συμπλοκές και να προχωράει σε συλλήψεις οπαδών.

Με δακρυγόνα και συλλήψεις προσπάθησαν αστυνομικές δυνάμεις να σβήσουν τη φωτιά που άναψε μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και της Γιουβέντους.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για συμπλοκές στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου χωρίς ακόμα να είναι δεδομένο πώς και γιατί άρχισαν οι συγκρούσεις μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και της Γιουβέντους.

Υπάρχουν μάλιστα και πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες εκτός όσων έγιναν έξω από το Red Store και την επίθεση των φίλων του Ολυμπιακού σε αυτούς της Γιουβέντους υπήρξε και δεύτερη εστία έντασης όταν Ιταλοί οπαδοί προσπάθησαν να επιτεθούν σε φίλους του Ολυμπιακού με μαδέρια που κρατούσαν στα χέρια τους.

Η αστυνομία για να σβήσει κάθε φωτιά έντασης προχώρησε σε ρίψη δακρυγόνων ενώ έχει προχωρήσει και σε συλλήψεις φιλάθλων έξω από το "Γ. Καραϊσκάκης" βάζοντας τέλος στις αψιμαχίες.

 

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ

Συμπλοκές στο Φάληρο

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η Anna Nystrom προσφέρει το καλύτερο ζέσταμα για το Champions League

Είναι γυμνάστρια, είναι από τη Σουηδία, μόλις γύρισε από τις διακοπές της στην Ελλάδα και είναι ό,τι καλύτερο θα δεις μέχρι να ξεκινήσει η μπάλα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24