ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δ/ντης ποδοσφαίρου Ζάμαλεκ στο Sport24.gr: "Καμία επαφή με Ολυμπιακό για Μπενσαρκί"

Δ/ντης ποδοσφαίρου Ζάμαλεκ στο Sport24.gr: "Καμία επαφή με Ολυμπιακό για Μπενσαρκί"

Ο υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος και γιος του προέδρου της Ζάμαλεκ, Αμίρ Μορτάδα, μιλά στο Sport24.gr για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ασράφ Μπενσαρκί.

Η γαλλική σελίδα Footmercato αποκάλυψε πριν από λίγες ημέρες ότι ο Ασράφ Μπενσαρκί της Ζάμαλεκ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ουκ ολίγων ομάδων της Ευρώπης και ανάμεσα σε αυτές βρίσκεται και ο Ολυμπιακός.

Ο βοηθός προπονητή στην εθνική Μαρόκου και θρύλος του ποδοσφαίρου της αφρικανικής χώρας, Μουσταφά Χατζί, είχε μιλήσει στο Sport24.gr συμβουλεύοντας τον Ασράφ Μπενσαρκί να φύγει από την ομάδα της Αιγύπτου και να παίξει στην Ευρώπη.

Το Sport24.gr επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Αμίρ Μορτάδα. Ο υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος και γιος προέδρου της Ζάμαλεκ υποστήριξε ότι δεν υπάρχει ακόμη κρούση από τον Ολυμπιακό για τον Ασράρ Μπενσαρκί.

"Δεν έχει κάνει επαφή ο Ολυμπιακός με τη Ζάμαλεκ για τον Μπενσαρκί. Είναι ψέματα ότι έχουμε μιλήσει με τον Ολυμπιακό", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Αιγύπτιος.

Ο διεθνής Μαροκινός (έχει ύψος 1,76) είναι γεννημένος στις 24 Σεπτεμβρίου 1994, αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ, αλλά και ως δεύτερος επιθετικός. Το συμβόλαιό του στη Ζάμαλεκ λήγει το 2022 και φέτος με την ομάδα της Αιγύπτου έχει κάνει 21 συμμετοχές, έχοντας σημειώσει εννέα γκολ.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Wydad Casablanca της χώρας του, ακολούθησε η MAS Fes, επίσης ομάδα από το Μαρόκο και συνέχισε σε Al-Hilal (Σαουδική Αραβία), Λανς (Γαλλία) και τώρα στη Ζάμαλεκ. Η χρηματιστηριακή του αξία σύμφωνα με το transfermarkt είναι 800.000 ευρώ. Τον Ιανουάριο του 2018 η Αλ Χιλάλ τον είχε αγοράσει 5 εκατ. ευρώ από την Wydad Casablanca.

Από εκεί και πέρα είναι δεδομένο σε κάθε περίπτωση ότι ο Ολυμπιακό θα κινηθεί για την απόκτηση εξτρέμ κατά την επόμενη μεταγραφική περίοδο και μένει να φανεί πώς θα εξελιχθεί αυτή η υπόθεση.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ