PREMIER LEAGUE

Corriere: Η Γουλβς κοντά στον Βινίσιους της Νάπολι

Corriere: Η Γουλβς κοντά στον Βινίσιους της Νάπολι

Ο 24χρονος Βραζιλιάνος φορ της Νάπολι που είναι στη λίστα του Ολυμπιακού, Κάρλος Βινίσιους, οδεύει στη Γουλβς σύμφωνα με την Corriere dello Sport.

Η ιταλική εφημερίδα, Corriere dello Sport, αποκαλύπτει γερό μπάσιμο της Γουλβς για τον 24χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό της Νάπολι, Κάρλος Βινίσιους, τον οποίον έχει στη λίστα του ο Ολυμπιακός.

Οι παρτενοπέι σύμφωνα με το δημοσίευμα ετοιμάζονται ν' αποδεχθούν πρόταση στους λύκων για τον πρώην φορ των Παλμέιρας, Καλντένσε, Ανάπολις, Ρεάλ, Νάπολι, Ρίο Άβε και Μονακό. Κομβικό ρόλο στο ενδεχόμενο deal παίζει ο πανίσχυρος Πορτογάλος ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Ζόρζε Μέντες.

Άλλωστε, είναι ο άνθρωπος - "κλειδί" στη Γουλβς. Δεν έχει μόνον ως πελάτες τους ποδοσφαιριστές της Ρουί Πατρίσιο, Ρουμπέν Νέβες, Ζοάο Μοουτίνιο, Ντιόγκο Ζότα, Έλντερ Κόστα, Ιβάν Καβαλέιρο και τον προπονητή της, Νούνο Εσπίριτο Σάντο, αλλά σύμφωνα με τα Football Leaks η εταιρία του, Gestifute, ελέγχει απόλυτα μέσω της κινεζικής, Foyo, την ίδια την ομάδα.

Ο ύψους 1.90 μ. Κάρλος Βινίσιους (22/3/1995) ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Σάντος, ενώ πέρασε κι από τις αντίστοιχες της Παλμέιρας. Έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά ποδοσφαιρικά βήματα στην Γκρέμιο Ανάπολις, ενώ η Νάπολι τον απέκτησε πέρυσι 2018.

Δεν έμεινε όμως στον ιταλικό Νότο. Παραχωρήθηκε το πρώτο εξάμηνο της τρέχουσας σεζόν δανεικός στην πορτογαλική, Ρίο Άβε, ενώ το δεύτερο στη Μονακό. Με τους Μονεγάσκους πέτυχε δύο γκολ σε 16 ματς στην πρώτη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ