ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αυτούς επιλέξατε για την 11άδα του Ολυμπιακού

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι αναγνώστες του Sport24.gr αποφάσισαν ποιοι θέλουν να ξεκινήσουν στην αρχική 11άδα του Ολυμπιακού στον αγώνα με την Μπεσίκτας για τους "16" του Europa League.

Στις 22:05 υποδέχεται ο Ολυμπιακός την Μπεσίκτας στο "Γ. Καραϊσκάκης" και οι αναγνώστες του Sport24.gr επέλεξαν ποιοι παίκτες θεωρούν ότι είναι οι καταλληλότεροι για να βρεθούν στο αρχικό σχήμα των Πειραιωτών απέναντι στους Τούρκους για τον πρώτο αγώνα της φάσης των "16" του Europa League.

Με διάταξη 4-2-3-1 αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του Πειραιά ο υπηρεσιακός προπονητής των "ερυθρολεύκων", Βασίλης Βούζας, ο οποίος έχει ενεργοποιήσει ενόψει της συνέχειας όλους τους παίκτες, ακόμα και εκείνους που εδώ και καιρό είναι παροπλισμένοι.

Ο Λεάλι δεν αμφισβητείται στο τέρμα, για τα δυο άκρα της άμυνας επιλέγονται οι Σισοκό (αριστερά) και Φιγκέιρας (δεξιά), ενώ ως δίδυμο στόπερ οι Μποτία και Ρέτσος. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής ο Εστέμπαν Καμπιάσο και ο Αντρέ Μάρτινς, ως 10άρι ο Φορτούνης και στις πτέρυγες ως εξτρέμ οι Μάριν (αριστερά) και Ελιουνούσι (δεξιά). Στην κορυφή της επίθεσης ο Ανσαριφάρντ έχει συντριπτικό ποσοστό.







TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ