ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αυτοί "κινδυνεύουν" στον Ολυμπιακό ενόψει Σπόρτινγκ

SUPERLEAGUE / ÎÁÍÈÇ - ÏÓÖÐ / ÏÌÁÄÉÊÇ ×ÅÉÑÁØÉÁ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÎÁÍÈÇ - ÏÓÖÐ / ÏÌÁÄÉÊÇ ×ÅÉÑÁØÉÁ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού την Τρίτη (12/9) θα έχει αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που κατέβασε ο Χάσι στην Ξάνθη. Ποιοι ενδέχεται να κάτσουν στον πάγκο.

Στον Ολυμπιακό αφήνουν πίσω το 1-1 στην Ξάνθη. Ό,τι έγινε, έγινε. Δεν υπάρχει γυρισμός. Είναι δεδομένο ότι ο Μπέσνικ Χάσι θα δείξει σε βίντεο τα λάθη που έγιναν στα Πηγάδια (σ.σ. το συνηθίζει άλλωστε αυτό ο Κοσοβάρος τεχνικός), αλλά αυτό που προέχει είναι να προετοιμαστεί ο πρωταθλητής Ελλάδας για την πρεμιέρα του Champions League κόντρα στην Σπόρτινγκ Λισσαβώνας (12/9, 21.45).

Ο Χάσι άφησε στον πάγκο στα Πηγάδια δύο ποδοσφαιριστές που αναμένεται να βρεθούν στο αρχικό σχήμα. Ο λόγος για τον Μεχντί Καρσελά και τον Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ο Μαροκινός “ζογκλέρ” θα ξεκινήσει με τους Πορτογάλους και αυτό δεν χωράει καμία αμφιβολία.

Σοβαρές πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο να ξεκινήσει και ο Ομάρ. Το θέμα όμως είναι ότι δεν σημαίνει πώς θα στείλει στον πάγκο τον Ντιόγο Φιγκέιρας. Ο Πορτογάλος μπακ έχει τις πιθανότητές του να βρεθεί στο άλλο άκρο, στο αριστερό, αντί του Κούτρη.

Ο 23χρονος πρώην μπακ του ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετώπισε και στα Πηγάδια κάποια προβληματάκια ως προς το ανασταλτικό κομμάτι και ο Χάσι έχοντας στο μυαλό του ότι η Σπόρτινγκ είναι μία ομάδα “φωτιά και λάβρα” από τη μεσαία γραμμή και μπροστά, δεν αποκλείεται να περάσει αριστερά τον Φιγκέιρας για να ρίξει και... καμιά κλοτσιά παραπάνω!

Στο μεταξύ, αν δεν είχε πάθει τη θλάση ο Βούκοβιτς, ο Σέρβος θα έπαιζε μαζί με τον Ένγκελς στο κέντρο της άμυνας. Τι θα βλέπαμε στα χαφ; Αυτό που είδαμε στη ρεβάνς με την Ριέκα στην Κροατία. Την τριάδα των Ρομαό, Ζιλέ και Οφόε.

Ο Ρομαό όμως αναγκαστικά θα περάσει πλάι στον Ένγκελς και κατά συνέπεια θα πρέπει να βρεθεί η φόρμουλα για το πώς θα στελεχωθεί ο άξονας της μεσαίας γραμμής.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν οι Ζιλέ και Οφόε που δεν βγαίνουν ούτε με... αίτηση από το αρχικό σχήμα και μένει να φανεί αν θα επιλέξει τον Φορτούνη πίσω από τον φορ.

Από την Παρασκευή (8/9), παραμονή του ματς στα Πηγάδια, άρχισαν να ακούγονται διάφορα. Μήπως εμφανιστεί ο Ζντιέλαρ στο αρχικό σχήμα και να αναλάβει τον ρόλο που είχε ο Ρομαό στην Ριέκα. Να πάει δηλαδή με Ζντιέλαρ, Οφόε και Ζιλέ στα χαφ ο Χάσι. Είναι ένα σενάριο που “παίζει”, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα το δούμε κιόλας σε δύο βράδια στο Καραϊσκάκη.

Όσο για την κορυφή της επίθεσης; Ο Τζούρτζεβιτς εμφανίστηκε αγχωμένος στα Πηγάδια, όμως, ο Χάσι του έχει εμπιστοσύνη και λογικά σε αυτόν θα ποντάρει για τη γραμμή κρούσης. Ο δε Μάρκο Μάριν που σε όλα τα σημαντικά ματς είναι ενδεκαδάτος, θα αποτελέσει τεράστια έκπληξη αν δει το παιχνίδι από τον πάγκο...

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ