ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αυτή είναι η καλύτερη περίοδος του Τζούρτζεβιτς!

Αυτή είναι η καλύτερη περίοδος του Τζούρτζεβιτς!

Τι δείχνει το παρελθόν του Ούρος Τζούρτζεβιτς, ο οποίος άργησε να "ξυπνήσει" με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Συνήθως στον β' γύρο βρίσκει δίχτυα από παιχνίδι σε παιχνίδι ο φορ των "ερυθρολεύκων".

Ο Ολυμπιακός εκτός από το τρίποντο στην Κέρκυρα, κέρδισε και κάποιους ποδοσφαιριστές ως προς τον ψυχολογικό τομέα. Η περίπτωση του Ούρος Τζούρτζεβιτς είναι χαρακτηριστική.

Ο Σέρβος επιθετικός όσες φορές είχε χρησιμοποιηθεί από τον Χάσι ή τον Λεμονή, δεν είχε ενθουσιάσει με τις εμφανίσεις του.

Αντιθέτως, είχε προβληματίσει. Παρόλα αυτά, υπήρχε μία γενικότερη αίσθηση στο Ρέντη ότι ο Τζούρτζεβιτς αν έβαζε το πρώτο, τότε θα αρχίσει να παίρνει μπρος για τα καλά!

Βέβαια, "σεφτέ" στα γκολ έκανε στις 16 Σεπτεμβρίου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης στις καθυστερήσεις.

Ωστόσο, δίχτυα σε κανονική ροή αγώνα βρήκε στο νησί των Φαιάκων και όπως τόνιζαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, το συγκεκριμένο τέρμα ήταν μόνο η αρχή...

Κάνοντας μία αναδρομή στην καλή του σεζόν στην Παρτιζάν, πέρσι δηλαδή, όπου πέτυχε 24 γκολ σε 29 αγώνες, τότε θα διαπιστώσουμε ότι και τότε καθυστέρησε να "γκαζώσει".

Ναι μεν είχε σκοράρει δύο φορές μέσα στον Οκτώβριο, ωστόσο, τα καλά του παιχνίδια άρχισε να τα πραγματοποιεί από τον Νοέμβριο του 2016 και μετά.

Ουσιαστικά ο Τζούρτζεβιτς έδειξε πέρσι ότι άργησε να βρει τα πατήματά του στην Παρτιζάν, προερχόμενος από μία κακή αγωνιστική χρονιά με τη φανέλα της Παλέρμο.

Κάτι αντίστοιχο φαίνεται ότι έχει αρχίσει να παρουσιάζει και τώρα φορώντας τα ερυθρόλευκα. Αρκεί βεβαίως, να αρχίσει να αποδεικνύει στο γήπεδο ότι η παρουσία του στην Κέρκυρα δεν ήταν μία "φωτοβολίδα".

Ο Τζούρτζεβιτς λοιπόν στην πολύ καλή του χρονιά με την Παρτιζάν, τα καλύτερά του παιχνίδια με την ομάδα του Βελιγραδίου τα έκανε στα τελειώματα του α' γύρου και σε όλο τον β' γύρο.

Από τον Ιούλιο έως τον Οκτώβριο του 2016 είχε σημειώσει δύο γκολ! Από τον Νοέμβριο του 2016 έως τον Μάιο του 2017, είχε βρει το δρόμο προς τα δίχτυα 22 φορές!

Ο Σέρβος τώρα αρχίζει να μπαίνει στο κλίμα του Ολυμπιακού, τώρα αρχίζει να καταλαβαίνει για τα καλά σε ποια ομάδα βρίσκεται και κυρίως άρχισε ήδη να αποβάλει το άγχος που είχε μέχρι και το ματς της Κέρκυρας.

Η "τροφή" του επιθετικού είναι το γκολ και στον Ολυμπιακό είναι σίγουροι ότι το παιχνίδι με την Κέρκυρα θα αποτελέσει την αφετηρία για να βάλει δύσκολα στον Λεμονή ως προς τις επιλογές του για την κορυφή της επίθεσης.

Και κυρίως για να μην μπει σε διαδικασία (σ.σ. δεν έχει μπει) ο Ανσαριφάρντ να νιώθει ότι είναι αναντικατάστατος.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Θέμης Καίσαρης ->> Kέρκυρα - Ολυμπιακός: Πρώτος, αλλά ίδιος
Δεν... παραμυθιάζεται ο Λεμονής
Καραπαπάς: "Δεχόμαστε έναν λυσσαλέο πόλεμο"
Τζούρτζεβιτς: "Στο 4-4-2 είναι πιο εύκολο για εμένα"
Καταιγίδα ανατροπής στο ΕΑΚ, 3-1 ο Ολυμπιακός την Κέρκυρα
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ