ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αχμέντ Χασάν: "Θα τα δώσω όλα για να δείξω ποιος είμαι"

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΑΧΜΕΝΤ ΧΑΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Αχμέντ Χασάν EUROKINISSI SPORTS

Ο Αχμέντ Χασάν υποσχέθηκε ότι θα τα δώσει όλα στον Ολυμπιακό για να δείξει ποιος είναι, ενώ υποστήριξε ότι όλα όσα έχει συναντήσει μέχρι σήμερα στους ερυθρόλευκους είναι καταπληκτικά. (VIDEO)

Το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού είναι ο Αιγύπτιος στράικερ, Αχμέντ Χασάν. Ο 25χρονος, ο οποίος θα παίξει στους ερυθρόλευκους ως δανεικός από τη Μπράγκα, μίλησε στο Olympiacos TV και υποστήριξε ότι θα προσπαθήσει να δείξει την ποιότητά του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο διεθνής φορ:

Για τα όσα συνάντησε μέχρι τώρα στον Ολυμπιακό:

"Μου αρέσουν όλα όσα έχω βρει στο σύλλογο, πρόκειται για ένα μεγάλο σύλλογο. Όλοι μου μιλούσαν γι’ αυτόν πριν να βρεθώ εδώ και ήταν όλα αλήθεια. Όταν έφτασα εδώ τα βρήκα όλα εκπληκτικά, οι προπονήσεις είναι καταπληκτικές, τα γήπεδα, τα αποδυτήρια, όλα είναι υπέροχα".

Για το μήνυμα που θέλει να δώσει στους φιλάθλους της ομάδας:

"Θέλω να πω ότι θα δώσω όλα όσα μπορώ και ότι είμαι έτοιμος να παλέψω πολύ. Θα τα δώσω όλα στην προπόνηση για να δείξω ποιος είμαι, να δείξω την ποιότητά μου στον προπονητή. Μπορώ λοιπόν να πω, πως θα παλέψω και ότι σε κάθε παιχνίδι θα τα δίνω όλα για να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ