ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αβραάμ: "Στόχος να βοηθήσω την ομάδα αγωνιστικά και στα αποδυτήρια"

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αβράαμ Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στους φετινούς στόχους του Ολυμπιακού και ξεκαθάρισε πως άπαντες στην ομάδα έχουν συνειδητοποιήσει την απαίτηση για επιστροφή στους τιτλους (VIDEO).

Για την ανάγκη επιστροφής του Ολυμπιακού στους τίτλους μετά από δύο χρόνια ανομβρίας αλλά και την επιθυμία του να προσφέρει στους "ερυθρόλευκους" τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και σε αυτό των αποδυτηρίων, μίλησε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος στο επίσημο κανάλι των Πειραιωτών στο Youtube.

"Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι και πάλι στην προετοιμασία της ομάδας. Πραγματικά νιώθω όμορφα, επειδή το κλίμα είναι πολύ καλό στην ομάδα και σε αυτό βοηθάει το γεγονός ότι υπάρχουν πολύ καλοί χαρακτήρες.

Δύο χρόνια χωρίς τίτλο είναι πάρα πολλά για την ομάδα και οι απαιτήσεις είναι τεράστιες και το γνωρίζουμε όλοι αυτό και όλα τα παιδιά το έχουν καταλάβει, είναι συνειδητοποιημένοι. Για αυτό είμαστε εδώ, να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα", δήλωσε αρχικά ο έμπειρος στόπερ, οποίος ερωτηθείς για τους προσωπικούς του στόχους αλλά και τους στόχους με τον Ολυμπιακό, απάντησε:

"Ο στόχος ο δικός μας είναι καταρχήν να περάσουμε στο Champions League και να πάρουμε το πρωτάθλημα, αλλά και το νταμπλ αν είναι δυνατόν.

Όλα αυτά μπορούν να γίνουν, εφόσον είμαστε και υγιείς. Νομίζω ότι θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για όλες τις διοργανώσεις.

Αυτό που έχω πει με τον προπονητή και τον πρόεδρο είναι να βοηθήσω την ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερο αγωνιστικά, αλλά και μέσα στα αποδυτήρια.

Θα κάνω αυτό που κάνω όλα αυτά τα χρόνια και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε να βοηθήσω τα παιδιά, αλλά και την ομάδα να πετύχει τους στόχους της".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Ο Βαλμπουενά τραγούδησε και αποθεώθηκε!
Ολυμπιακός: Τα πρώτα ερυθρόλευκα γκολ στην Πολωνία

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ