ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ατζέντης Σολδάνο: "Η Μπόκα θέλει νέο δανεισμό"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΛΑΜΙΑ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΛΑΜΙΑ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο ατζέντης του Φράνκο Σολδάνο, Ερνάν Ρουμπιόλα, υποστήριξε ότι η Μπόκα Τζούνιορς θα επιδιώξει νέο δανεισμό του Αργεντινού μέχρι τέλος του έτους όπως και ότι ο Ολυμπιακός έχει τη διάθεση ν' ακούσει τον παίκτη.

Την επίτευξη ενός νέου δανεισμού του Φράνκο Σολδάνο από τον Ολυμπιακό θα επιδιώξει να πετύχει η Μπόκα Τζούνιορς σύμφωνα με τον ατζέντη του 25χρονου επιθετικού.

Ο Ερνάν Ρουμπιόλα υποστήριξε ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν τη διάθεση ν' ακούσουν τον Σολδάνο - ο οποίος θέλει να παραμείνει στην ομάδα του Μπουένος Άιρες - όπως κι ότι δεν έχουν σταθεί εμπόδιο μέχρι τώρα στην επιθυμία του.

"Το συμβόλαιο του Φράνκο με την Μπόκα εκπνέει στις 30 Ιουνίου. Η Μπόκα έχει δείξει ενδιαφέρον να συνεχίσει ο παίκτης και το σκεπτικό είναι να επιτύχει ένα νέο δανεισμό μέχρι το τέλος του χρόνου. Ο Φράνκο θέλει να μείνει στην Μπόκα. Μένει μόνο η συγκατάθεση της ελληνικής ομάδας, πρέπει να δούμε πώς είναι η κατάσταση.

Ο Ολυμπιακός δεν έβαλε εμπόδιο στον Σολδάνο όταν μετακινήθηκε στην Μπόκα. Ο Ολυμπιοακός έχει τη διάθεση να ακούσει τον παίκτη", υποστήριξε ο Ερνάν Ρουμπιόλα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ