ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Αστακός" το Διαβαλκανικό για τον Γκαρθία

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Δρακόντεια ήταν τα μέτρα ασφαλείας στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο όπου διανυκτέρευσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις περιφρουρούσαν το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια όλης της νύχτας, ώστε να υπάρχει προστασία για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία.

Μία κλούβα της Αστυνομίας υπήρχε τοποθετημένη στο χώρο έξω από το νοσοκομείο και ένα περιπολικό περιφερόταν γύρω από αυτό. Επίσης, οι άνδρες ασφαλείας στην είσοδο δεν επέτρεπαν σε κανέναν να μπει στο χώρο εντός του νοσοκομείο πριν του γίνει αυστηρός έλεγχος.

Ο Ισπανός τεχνικός των "ερυθρολεύκων" πέρασε εκεί το βράδυ μετά την μεταφορά του από το γήπεδο της Τούμπας, όπου χτυπήθηκε από ένα ρολό χαρτιού (ταμειακής μηχανής) που πέταξε οπαδός του ΠΑΟΚ κατά την είσοδο των ομάδων για το ντέρμπι που δεν ξεκίνησε ποτέ.

Μάλιστα, αξίζει να αναφέρουμε ότι κατά τη διανυκτέρευση του 44χρονου προπονητή στο Διαβαλκανικό, υπήρχαν δυνάμεις της Αστυνομίας και εντός του νοσοκομείου και ειδικότερα έξω από το δωμάτιο που διέμεινε.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ