ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

AS: Ο Σα κρίνει το μέλλον του Ρομπέρτο στον Ολυμπιακό

AS: Ο Σα κρίνει το μέλλον του Ρομπέρτο στον Ολυμπιακό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σύμφωνα με την "AS", ο Ρομπέρτο υπάρχει στο μυαλό των ανθρώπων του Ολυμπιακού για επιστροφή, σε περίπτωση που δεν μείνει στο λιμάνι ο Ζοζέ Σα.

Η υπόθεση του βασικού τερματοφύλακα του Ολυμπιακού για την επόμενη αγωνιστική περίοδο είναι ένα από τα "καυτά" θέματα ενόψει του καλοκαιριού και στο λιμάνι θέλουν να κλείσουν αυτό το μέτωπο όσο γίνεται πιο σύντομα.

Οι ερυθρόλευκοι επιθυμούν να κρατήσουν τον Ζοζέ Σα, βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την πλευρά του 25χρονου Πορτογάλου τερματοφύλακα, όμως ακόμα δεν έχουν συμφωνήσει μαζί του, ενώ μένει να ξεκαθαρίσουν και οι προθέσεις της Πόρτο.

Η "AS" έχει ρεπορτάζ σήμερα (26/4) για τον Ολυμπιακό, καθώς στην υπόθεση εμπλέκεται ο Ρομπέρτο, ο οποίος ανήκει μεν στην Εσπανιόλ, αλλά το μέλλον δεν θα τον βρει εκεί. Ο άλλοτε πορτιέρε των Πειραιωτών θα ήθελε να επιστρεψει στη χωρα μας και οι ερυθρόλευκοι τον έχουν στο μυαλό τους, αν δεν προχωρήσει η περίπτωση παραμονής του Σα, η οποία αποτελεί προτεραιότητα.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως το οικονομικό δεν θα αποτελέσει εμπόδιο για την επιστροφή του Ρομπέρτο, ο οποίος έφυγε πριν τρία χρόνια από την Ελλάδα για να επιστρέψει στην πατρίδα του, με τον ίδιο να έχει τις καλύτερες αναμνήσεις από τον Ολυμπιακό και να θέλει να παίξει ξανά για λογαριασμό του.

Οι Ισπανοί τονίζουν όμως πώς το θέμα έχει άμεση σχέση με τον Σα που αποτελεί προτεραιότητα. Όμως, η Πόρτο προτίθεται να τον πουλήσει με μεγαλύτερο ποσό από τη ρήτρα που έχει βάλει στη συμφωνία της με τους ερυθρόλευκους, ενώ η Μπέτις φέρεται έτοιμη να τον αγοράσει. Αυτά τα δυο δυσκολεύουν τον Ολυμπιακό, ο οποίος οφείλει να εξετάζει και τις εναλλακτικές του.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ