ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αρχίζει το... καλοκαίρι στον Ολυμπιακό!

Αρχίζει το... καλοκαίρι στον Ολυμπιακό!

Ενδεχομένως και μέσα στην εβδομάδα να ανακοινωθεί η πρόσληψη του Ρεμί Γκαρντ στους "ερυθρόλευκους". Ήδη "τρέχουν" οι μεταγραφές στον Ολυμπιακό. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε κάνει κάποιες εξαγγελίες αμέσως μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ότι σε 15 μέρες θα μάθει αναλυτικά ο κόσμος τις κινήσεις των Πειραιωτών ενόψει της νέας σεζόν. Ότι ουσιαστικά το καλοκαίρι για τον Ολυμπιακό θα ξεκινήσει τον... Μάιο και όχι τον Ιούνιο.

Τι εννοούσε ο πρόεδρος των “ερυθρολεύκων”; Πρώτα απ' όλα θα ανακοινωθεί άμεσα ο νέος προπονητής, με τον Ρεμί Γκαρντ να βρίσκεται προ των πυλών. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Γαλλία ήταν ήδη στην Ελλάδα τις τελευταίες μέρες και πιθανότατα να είδε (έστω και τηλεοπτικά) το ματς με τον Παναιτωλικό.

Ο 51χρονος τεχνικός φέρεται - πάντα σύμφωνα με τους Γάλλους - να βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τους διοικούντες και για τις μεταγραφικές κινήσεις, κυρίως από την αγορά της πατρίδας του.

ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Η... ΜΙΣΗ ΓΑΛΛΙΑ

Ο Γιαν Καραμό είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί. Πρόκειται για τον 18χρονο επιθετικό της Καέν, ο οποίος μάλιστα είναι ζεστός στο να έρθει στον Ολυμπιακό.

Και ο Ρόνι Ροντλέν, επίσης επιθετικός της Καέν (27 ετών), βρίσκεται στα... αρχεία των πρωταθλητών μετά από εισήγηση των μάνατζέρ του.

Δεν είναι φυσικά μόνο αυτοί; Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει προταθεί στον Ολυμπιακό η... μισή Γαλλία και προς το παρόν τα ονόματα που έχουν διαρρεύσει δεν είναι ούτε το 1/10!

Ο 24χρονος φορ της Ντιζόν, Λοΐς Ντιονί κοστίζει 4 εκατομμύρια ευρώ, είναι ένας από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει φέτος στο γαλλικό πρωτάθλημα (31 ματς, 9 γκολ, 7 ασίστ) και για αυτό το λόγο έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των Μπορντό και Μαρσέιγ.

Μαζί με όλους αυτούς προσθέστε και τον Μαυριτανό “κόφτη” Ντιαλό Γκουιντιλεγέ της Νανσί, ο οποίος δεν πιάνει θέση ξένου, καθώς έχει γαλλικό διαβατήριο.

Κι αυτοί δεν είναι τίποτα: Θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε αρκετούς ακόμα, μιας και η λίστα των Πειραιωτών είναι μεγάλη, θα επιδιώξουν να κάνουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές, έτσι ώστε να τελειώσουν όσο το δυνατόν ταχύτερα τις μεταγραφές.

ΟΙ ΜΥΓΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΡΗΣ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ

Λογικά δεν θα είναι οι Μανώλης Σιώπης και Σπύρος Ρισβάνης οι πρώτοι που θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες, καθώς και οι δύο έχουν υποχρεώσεις με τον Πανιώνιο για τα playoffs.

Οπότε, οι Λεονάρντο Κούτρης του ΠΑΣ Γιάννινα και Γιώργος Μύγας του Παναιτωλικού θα είναι οι δύο ποδοσφαιριστές που εκτός απροόπτου θα ανακοινωθούν με κάθε επισημότητα από την ΠΑΕ. Από την ελληνική αγορά δεν φαίνεται να προκύπτει κάτι άλλο στην παρούσα φάση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Γκαρντ κι ο πρώτος που φεύγει
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ