ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ελ Αραμπί: "Με τον Ολυμπιακό η καλύτερη σεζόν της καριέρας μου"

Ελ Αραμπί: "Με τον Ολυμπιακό η καλύτερη σεζόν της καριέρας μου"

Ο Ελ Αραμπί χαρακτήρισε τη φετινή του σεζόν με τον Ολυμπιακό ως την καλύτερη της καριέρας του, μίλησε για το πώς πήρε μεταγραφή στους "ερυθρόλευκους" και περιέγραψε το ιστορικό γκολ με την Άρσεναλ.

Ο αρχισκόρερ του Ολυμπιακού, Γιουσέφ Ελ Αραμπί, μίλησε στην ιστοσελίδα της UEFA για την καταπληκτική του σεζόν, για το πώς έκλεισε στον Ολυμπιακό, για τον Ματιέ Βαλμπουενά, ενώ περιέγραψε πώς σημείωσε το ιστορικό γκολ με την Άρσεναλ.

Αρχικά ανέφερε ο στράικερ με τα 27 γκολ:

"Για εμένα, θα έλεγα ότι είναι η καλύτερή μου σεζόν , όπως κι η πρώτη μου στη Ligue 1. Φέτος όμως παίζω περισσότερα παιχνίδια στις μεγαλύτερες διοργανώσεις που υπάρχουν, έτσι εκτίθεσαι περισσότερο. Οπότε για εμένα είναι μια από τις καλύτερες χρονιές μου. Είμαι πολύ χαρούμενος με τη σεζόν μου, είμαι χαρούμενος γιατί καθόρισα αγώνες, όπως με την Άρσεναλ. Είμαι χαρούμενος με τον εαυτό μου αλλά και με την ομάδα γιατί ήμασταν αήττητοι μέχρι ένα σημείο, αλλά παραμένουμε θετικοί γιατί αυτή η σεζόν είναι απίστευτη".

Για τη σεζόν του Ολυμπιακού:

"Είμαστε χαρούμενοι γιατί πήραμε το πρωτάθλημα, έχουμε μπροστά μας το Europa League, ενώ είχαμε καλή πορεία και στο Champions League. Το να πάρουμε εδώ το νταμπλ είναι σημαντικό και γιατί όχι να προχωρήσουμε στον επόμενο γύρο του Europa League".

Για τη μεταγραφή στον Ολυμπιακό:

"Έπαιξα αρκετά στο εξωτερικό. Πέρυσι ήμουν στο Κατάρ και ήθελα να επιστρέψω στην Ευρώπη. Ήμουν τυχερός που έψαχνε για επιθετικό ο Ολυμπιακός. Όπως ο προπονητής μου στο Κατάρ, έτσι κι αυτός στον Ολυμπιακό είναι Πορτογάλος. Γνωρίζονται και κάπως έτσι ήρθε φυσιολογικά η μεταγραφή. Ήξερα ότι ο Ολυμπιακός έπαιζε στα προκριματικά του Champions League και σκέφτηκα «γιατί να μην το δοκιμάσω;»".

Για τη σχέση του με τον Ματιέ Βαλμπουενά:

"Έχω πολύ καλή σχέση με τον Ματιέ. Τον ήξερα από πριν, έπαιζα εναντίον του στη Γαλλία. Είναι ένας απίστευτος παίκτης, λαμβάνοντας υπόψη την ηλικία του. Εχουμε καταφέρει να συνδυαστούμε, καταλαβαίνει το παιχνίδι μου, καταλαβαίνω κι εγώ το δικό του επίσης. Του αρέσει να δίνει την μπάλα, δεν είναι τυχαίο ότι είναι ο καλύτερος σε ασίστ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο προπονητής κατάλαβε το δέσιμό μας"

Για το γκολ με την Άρσεναλ:

"Ήταν η τελευταία φάση και ο προπονητής έκανε αλλαγή. Έφερε μπροστά έναν ψηλό αμυντικό, τον Σισέ, και μου είπε ότι θα παίξουμε μαζί στην κορυφή. Έγινε κόρνερ και η μπάλα απομακρύνθηκε. Ο Ομάρ έδωσε στον Μασούρα, αυτός έβγαλε τη σέντρα με το αριστερό, ένας αμυντικός δεν με είχε δει, έβαλα το πόδι και η μπάλα πήγε στα δίχτυα".

Απόσπασμα από τη συνέντευξη του Αραμπί:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ