Αποθέωσε Ρομαό ο Θεοδωρίδης

Ο Σάββας Θεοδωρίδης ξεκίνησε τα τετ α τετ με τους παίκτες του Ολυμπιακού, για να τους δώσει το... στίγμα της επόμενης μέρας στην ομάδα και στο πλαίσιο αυτό μίλησε με τον Ρομαό και τον αποθέωσε για το πάθος του.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης έχει ξεκινήσει συναντήσεις με παίκτες του Ολυμπιακού, θέλοντας να τους μεταφέρει τις σκέψεις της διοίκησης για την επόμενη μέρα στην ομάδα και να τους εξηγήσει πως θα πρέπει να αλλάξουν πολλά, αν δεν θέλουν να έχουν και εκείνοι πρόβλημα.

Στο πλαίσιο αυτό, είχε τετ α τετ με τον Αλεξί Ρομαό και τον αποθέωσε για το πάθος του και την διάθεσή του μέσα στο γήπεδο, αλλά παράλληλα θέλησε να του δώσει να καταλάβει πως πρέπει άμεσα να αλλάξει η εικόνα του Ολυμπιακού στον αγωνιστικό χώρο.

"Εγώ θέλω άνδρες μέσα στην ομάδα. Θέλω όλοι να παίζουν σαν κι εσένα. Να φοράνε τη φανέλα και να πεθαίνουν μέσα στο γήπεδο. Εγώ παίρνω το μέρος σας και σκίζομαι για σας, αλλά κι εσείς πρέπει να κάνετε τη δουλειά σας.

Να το βάλετε καλά στο μυαλό σας ότι το πρωτάθλημα δεν θα το πάρουμε πιστεύοντας ότι τα παιχνίδια θα τα κερδίζουμε απλά επειδή είμαστε Ολυμπιακός.

Με τέτοια νοοτροπία μπορεί να χάσουμε κι από τη χειρότερη ομάδα. Τους είδατε και τους αντιπάλους μας ποιοι είναι. Με το που πάνε να ξεφύγουν, χάνουν", είπε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού.

Photo Credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24