ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αποκαλυπτικός ο Βούκοβιτς: "Περιμένω τη συμφωνία Ολυμπιακού - Κόνιασπορ"

PSV Eindhoven player Jagos Vukovic, left, clears the ball as Sibir player Roman Belyaev, right, looks on during the Europa League qualifying round soccer match PSV versus Sibir Novosibirsk at Philips stadium in Eindhoven, Netherlands, Thursday Aug. 26, 2010. (AP Photo/Peter Dejong)
PSV Eindhoven player Jagos Vukovic, left, clears the ball as Sibir player Roman Belyaev, right, looks on during the Europa League qualifying round soccer match PSV versus Sibir Novosibirsk at Philips stadium in Eindhoven, Netherlands, Thursday Aug. 26, 2010. (AP Photo/Peter Dejong) ASSOCIATED PRESS

Τούρκος δημοσιογράφος αποκάλυψε μέσω twitter τη συνομιλία του με τον Γιάγκος Βούκοβιτς, όπου ο Σέρβος στόπερ τόνισε πως περιμένει να συμφωνήσουν Ολυμπιακός και Κόνιασπορ για τη μεταγραφή του.

Ο Γιάγκος Βούκοβιτς δεν εμφανίστηκε στην προπόνηση της Κόνιασπορ την Κυριακή (9/7), κάτι που ενόχλησε τους ανθρώπους της τουρκικής ομάδας, καθώς ο παίκτης με αυτόν τον τρόπο πιέζει για τη μεταγραφή του.

Ο Σέρβος αριστεροπόδαρος στόπερ έχει επί της ουσίας συμφωνήσει να μετακομίσει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, ωστόσο για να γίνει αυτό θα πρέπει και η Κόνιασπορ να δώσει την συγκατάθεση της λαμβάνοντας το αντίτιμο που επιθυμεί για τον παίκτη.

Τούρκος δημοσιογράφος που ήρθε σε επαφή με τον Βούκοβιτς αποκάλυψε μέσω twitter τη συνομιλία τους και το γεγονός ότι ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός επί της ουσίας προανήγγειλε τις εξελίξεις λέγοντας "είμαι στο Ικόνιο και περιμένω την συμφωνία της Κόνιασπορ με τον Ολυμπιακό".

Ο Βούκοβιτς λοιπόν έχει ξεκαθαρίσει την επιθυμία του στην τουρκική ομάδα και εφόσον αυτή τα βρει με τους "ερυθρόλευκους", τότε ο Σέρβος στόπερ θα αποτελέσει το 8ο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

(AP Photo/Peter Dejong)

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ