ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Από βδομάδα για τον αριστερό μπακ στον Ολυμπιακό

Από βδομάδα για τον αριστερό μπακ στον Ολυμπιακό

Οι "ερυθρόλευκοι" φαίνεται να έχουν εντοπίσει έναν ποδοσφαιριστή που παίζει στην Αγγλία για να δώσει βοήθειες στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ποια τα δεδομένα για τρεις συνολικά περιπτώσεις.

Ο Ολυμπιακός ψάχνεται για αριστερό μπακ και από βδομάδα μπορεί να έχουμε νεότερα. Μπορεί να μην βγαίνουν δημοσίως από την ΠΑΕ και να το επιβεβαιώνουν, όμως, στο εξωτερικό γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι "ερυθρόλευκοι" ρίχνουν ματιές για να βρεθεί ποδοσφαιριστής στη συγκεκριμένη θέση και να αποκτηθεί άμεσα, μέσα στον Ιανουάριο.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Ντε Λα Μπέγια δεν εμπνέει την απαιτούμενη εμπιστοσύνη κυρίως λόγω των συχνών τραυματισμών του, ενώ υπάρχει γενικότερα η αίσθηση και εντός των τειχών του Ρέντη ότι δεν γίνεται να πηγαίνει ο Μπέντο με αλχημείες τύπου Ρέτσου και Φιγκέιρας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Πειραιώτες έχουν εντοπίσει έναν αριστερό μπακ από την Αγγλία χωρίς να διευκρινίζεται αν αγωνίζεται σε ομάδα της Premier League ή της Championship.

Τις τελευταίες μέρες έχουν κυκλοφορήσει διάφορα ονόματα, όπως για παράδειγμα του 21χρονου Αγκολέζου με πορτογαλικό διαβατήριο, Νούριο Φορτούνα που παίζει δανεικός από την Μπράγκα στην ΑΕΛ Λεμεσού.

Είχε προταθεί και πέρσι στον Μάρκο Σίλβα, ο οποίος ναι μεν είχε καλή άποψη, αλλά δεν τον είχε ψηλά στη λίστα του. Είναι μία περίπτωση που έχει τεθεί στα υπόψη του Ολυμπιακού χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι και ο "εκλεκτός".

Για τον 21χρονο Φερλάν Μεντί της Χάβρης τα τελευταία ρεπορτάζ στη Γαλλία κάνουν λόγο για γερό μπάσιμο της Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ, με τα τοπικά ΜΜΕ να αναφέρουν ότι μπορεί η μεταγραφή του να φτάσει ακόμα και στα 4 εκατομμύρια ευρώ! Βέβαια, σε αυτή την ιστορία ο Ολυμπιακός αν ασχοληθεί σοβαρά, έχει ένα μεγάλο "όπλο" που ακούει στο όνομα του Πιερ Ισά.

Τέλος, τις τελευταίες ώρες αναπτύχθηκε μία φημολογία για τον 29χρονο Γάλλο Αλί Σισοκό που παίζει στην Άστον Βίλα. Προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται κάτι, αλλά μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στα αγγλικά γήπεδα.

Κι όπως τονίσαμε παραπάνω, στο λιμάνι φαίνεται να έχουν εντοπίσει "κάτι" στο Νησί για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Στην Παραγουάη μετά το 2018 ο Καρντόσο"
Ο Μάριν αποφάσισε να πάρει την καριέρα στα χέρια του
QUIZ: Μπορείς να βρεις τα ΣΩΣΤΑ σήματα των 16 ομάδων της Super League;
Η απόφαση του Μπέντο για Λεάλι-Καπίνο
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ