ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Απευθείας σε δίκη ο Μαρινάκης

Απευθείας σε δίκη ο Μαρινάκης
Μαρινάκης INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα παραπεμφθεί σε δίκη για το επεισοδιακό διοικητικό συμβούλιο τηςSuper Leagueτον περασμένο Φεβρουάριο, μετά την ποινική δίωξη του αθλητικού εισαγγελέα Γιώργου Λαΐνη.

Τον δρόμο για το ακροατήριο παίρνει η υπόθεση του επεισοδιακού διοικητικού συμβουλίου τηςSuper Leagueπου είχε διακοπεί στις 24 Φεβρουαρίου 2015.

Κατηγορούμενοι είναι ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης και ένας άνδρας της προσωπικής του ασφάλειας, τους οποίους ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος και ο Βασίλης Κωνσταντίνου είχαν μηνύσει για την επίθεση στον αντιπρόεδρο των "πράσινων".

Εναντίον του Βαγγέλη Μαρινάκη ο αθλητικός εισαγγελέας Αθηνών Γιώργος Λαΐνης, έπειτα από τις μηνύσεις που κατατέθηκαν, άσκησε ποινική δίωξη για εξύβριση και ηθική αυτουργία σε πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης ενώ διώκεται ποινικά και ο άνθρωπος της σωματικής του ασφάλειας που φέρεται να είχε επιτεθεί με γροθιά στον Βασίλη Κωνσταντίνου.

Οι κατηγορίες είναι σε βαθμό πλημμελήματος κάτι που σημαίνει ότι η υπόθεση θα πάει απευθείας σε ακροατήριο και απομένει πλέον, ο ορισμός της ημερομηνίας της δίκης και δεν θα χρειαστεί να περάσει από ανακριτή, εισαγγελέα εφετών και δικαστικό συμβούλιο όπως για παράδειγμα συνέβη στην υπόθεση της "εγκληματικής οργάνωσης".


TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ