ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Απάντησε αρνητικά ο Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό"

Fiorentina's Gonzalo Rodriguez, left, celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Fiorentina and Torino, at the Artemio Franchi stadium in Florence, Italy, Sunday, Jan. 24, 2016. (AP Photo/Fabrizio Giovannozzi)
Fiorentina's Gonzalo Rodriguez, left, celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Fiorentina and Torino, at the Artemio Franchi stadium in Florence, Italy, Sunday, Jan. 24, 2016. (AP Photo/Fabrizio Giovannozzi) AP

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Αργεντινή, ο Γκονσάλο Ροντρίγκες απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Ολυμπιακού και εξετάζει το ενδεχόμενο να επαναπατριστεί για χάρη της Ράσινγκ Κλουμπ.

Απομακρύνεται η περίπτωση του Γκονσάλο Ροντρίγκες για τον Ολυμπιακό, τουλάχιστον όπως υποστηρίζουν οι συμπατριώτες του 33χρονου Αργεντινού στόπερ που μένει ελεύθερος από την Φιορεντίνα.

Ο Ροντρίγκες πράγματι απασχόλησε σοβαρά τους Πειραιώτες, ο εκπρόσωπος του Ραούλ Ιγκλέσιας είχε παραδεχθεί την επίσημη πρόταση των πρωταθλητών Ελλάδας μιλώντας στο Sport24.gr, ενώ στην Ιταλία υποστήριζαν ότι οι όροι συνεργασίας που πρόσφερε ο Ολυμπιακός στον παίκτη ήταν οι καλύτεροι που είχε στα χέρια του.

Σύμφωνα πάντως με το δημοσίευμα της ιστοσελίδα " tycsports.com" στην Αργεντινή, ο Γκονσάλο Ροντρίγκες απάντησε τελικά αρνητικά στην πρόταση του Ολυμπιακού και εξετάζει ενδεχόμενο να επαναπατριστεί για χάρη της Ράσινγκ Κλουμπ.

"Απάντησε αρνητικά ο Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό"

Την ίδια στιγμή, στην Ισπανία επιμένουν ότι ο Ζερεμί Ματιέ αποχωρεί από την Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι και πιθανός προορισμός του 34χρονου Γάλλου στόπερ είναι η Ελλάδα και ο Ολυμπιακός.

(AP Photo/Massimo Pinca)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Προς Νότιγχαμ Φόρεστ ο Μπεν
Ασίγκμπα για Πανιώνιο
Στην Ελλάδα για την ανακοίνωση ο Χάσι
"Ο Ματιέ προτάθηκε στον Ολυμπιακό"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ