ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανσαριφάρντ: "Θα είμαστε 100% έτοιμοι για τα προκριματικά του Champions League"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΦΙΛΙΚΟ / ΜΑΛΙΝ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΦΙΛΙΚΟ / ΜΑΛΙΝ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

O Καρίμ Ανσαριφάρντ μίλησε στην κάμερα του Olympiacos TV για την εντυπωσιακή εμφάνιση και νίκη απέναντι στη Μέχελεν, ενώ εμφανίστηκε σίγουρος πως οι "ερυθρόλευκοι" θα είναι έτοιμοι για τον πρώτο αγώνα των προκριματικών του Champions League.

O Ολυμπιακός πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στη Μέχελεν στο πρώτο φιλικό επί βελγικού εδάφους, επικρατώντας με το εμφατικό 6-0.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο σκόρερ του τελευταίου τέρματος, Καρίμ Ανσαριφάρντ μίλησε στην κάμερα του Olympiacos TV για την εντυπωσιακή νίκη επί της βελγικής ομάδας, ενώ εμφανίστηκε σίγουρος πως οι "ερυθρόλευκοι" θα είναι έτοιμοι για τον πρώτο αγώνα των προκριματικών του Champions League.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Είναι ωραία. Είμαστε εδώ για την προετοιμασία και προσπαθούμε όλοι οι παίκτες να εφαρμόσουμε ό,τι ζητάει ο προπονητής μας. Αυτό προσπαθούμε όλες τις ημέρες. Δεν έχει σημασία ποιος θα σκοράρει ή τι κάνει ο διαιτητής, δεν είμαστε εδώ γι' αυτό. Εμείς συνεχίζουμε τη δουλειά μας στην προετοιμασία απ' την ίδια θέση. Πιστεύω ότι όλα πηγαίνουν καλά στο ξεκίνημα για τα προκριματικά του Champions League".

Για το γεγονός πως απομένουν μόλις δύο εβδομάδες για το πρώτο παιχνίδι των προκριματικών του Champions League: "Σίγουρα, πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι. Κάναμε καλή προετοιμασία στην Αυστρία και μετά ήρθαμε στο Βέλγιο για τον ίδιο λόγο και πιστεύω ότι ημέρα με την ημέρα είμαστε και πιο έτοιμοι. Όταν φτάσει εκείνη η ημέρα θα είμαστε 100% έτοιμοι να δώσουμε τα πάντα για την ομάδα και τη φανέλα μας προκειμένου να πάρουμε την πρόκριση στο Champions League".

Δείτε το VIDEO:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ