ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανσαριφάρντ: "Στόχος το νταμπλ, δύσκολο ματς στην Κέρκυρα"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÌÁÍËÉÓÐÏÑ - ÏÓÖÐ / EUROPA LEAGUE / OSMANLISPOR - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÌÁÍËÉÓÐÏÑ - ÏÓÖÐ / EUROPA LEAGUE / OSMANLISPOR - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ εξέφρασε την χαρά του για την παρουσία του στον Ολυμπιακό, υποστήριξε ότι στόχος της ομάδας είναι το νταμπλ και τόνισε πως θα είναι δύσκολο το ματς της Τετάρτης (4/4, 19:30) στην Κέρκυρα.

Ο Ιρανός διεθνής φορ χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ως ένα από τα κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης, μίλησε για την ευκαιρία να πάει με το Ιράν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 αλλά και τη συνέχεια με τα ερυθρόλευκα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ στην κάμερα της NOVA:

Για το διάστημα που έχει περάσει μέχρι στιγμής στον Ολυμπιακό:

"Έχω πει κι άλλες φορές πως θεωρώ τον Ολυμπιακό από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης και φυσικά την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Νιώθω πολύ περήφανος που βρίσκομαι εδώ και μπορώ να αγωνίζομαι φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Πάντα θα δίνω το καλύτερο που μπορώ για την ομάδα, θα κάνω ότι μπορώ να βοηθήσω. Είμαι τυχερός και θέλω να συνεχίσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την παρουσία μου στον σύλλογο".

Για την εθνική Ιράν και τον στόχο της παρουσίας του στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018:

"Βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο αναφορικά με την πρόκριση μας στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο. Χρειαζόμαστε ουσιαστικά μόλις μια νίκη στα επόμενα τρία παιχνίδια. Τρεις βαθμοί μας λείπουν για να πάρουμε το εισιτήριο στα τελικά της διοργάνωσης.

Για μένα θα είναι μια μεγάλη χαρά και τιμή γιατί με τον εθνική Ιράν είναι η δεύτερη φορά που προσπαθούμε να δώσουμε το παρών στα τελικά ενός Μουντιάλ και ελπίζω να τα καταφέρουμε".

Για το ματς με τον Πλατανιά και την επιρροή του Λεμονή στην ομάδα:

"Όταν ήρθε ο νέος προπονητής εγώ έλειπα σε υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα, όμως γύρισα δύο μέρες πριν το παιχνίδι με τον Πλατανιά και είδα πραγματικά ότι η ομάδα ήταν πανέτοιμη για ένα δύσκολο και σημαντικό ματς. Ήρθα γεμάτος όρεξη για να βοηθήσω. Στο παιχνίδι αυτό δείξαμε ότι είμαστε βελτιωμένοι και αποφασισμένοι να το κερδίσουμε.

Πιστεύω ότι για λίγα λεπτά μέσα στο παιχνίδι χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας και περάσαμε δύσκολες στιγμές τόσο εμείς όσο και ο κόσμος, όταν κάναμε το λάθος και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ.

Όμως επιστρέψαμε αποφασισμένοι στο γήπεδο στο δεύτερο ημίχρονο για να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε και να κερδίσουμε το ματς. Ήταν ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα, χρειαζόμασταν αυτούς τους τρεις βαθμούς και θέλω να συνεχίσουμε έτσι και στα επόμενα παιχνίδια μέχρι να πάρουμε το πρωτάθλημα".

Για την αναμέτρηση που ακολουθεί με την Κέρκυρα:

"Νομίζω πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί η Κέρκυρα δεν είναι κακή ομάδα. Είναι μια καλή ομάδα και την αντιμετωπίζουμε εκτός έδρας. Θα βάλουμε τα δυνατά μας, θέλουμε να παρουσιαστούμε καλοί στον γήπεδο και να πάρουμε και αυτούς τους τρεις βαθμούς, γιατί αυτό θα είναι ένα ακόμη βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου".

Για το πώς αντιμετωπίζουν ψυχολογικά οι παίκτες το γεγονός ότι χρειάζονται δύο ακόμη νίκες για να κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός:

"Νομίζω πως όταν μια ομάδα πρόκειται να γίνει πρωταθλήτρια, το συναίσθημα είναι πολύ όμορφο και για τους παίκτες και για τον κόσμο. Για αυτό τον λόγο θέλουμε να προχωρήσουμε καλά στα επόμενα παιχνίδια για να καταφέρουμε τον στόχο μας, που είναι γίνουμε πρωταθλητές.

Φυσικά όμως θέλουμε και το Κύπελλο, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, γιατί είναι και αυτό ένα τρόπαιο που θέλουμε να προσθέσουμε στην ιστορία μας, επομένως θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε και στις δύο διοργανώσεις. Στο τέλος της χρονιάς θέλουμε να έχουμε κατακτήσει και τα δύο τρόπαια. Θα είναι κάτι υπέροχο και για εμάς και για τον κόσμο της ομάδας".

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ