ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανσαριφάρντ: "Στο τέλος της σεζόν θα είμαστε πρωταθλητές"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, παρά την ήττα στο ντέρμπι απ' τον Παναθηναϊκό, τόνισε πως στο τέλος της σεζόν ο Ολυμπιακός θα είναι και πάλι πρωταθλητής, ενώ υποστήριξε πως όλοι οι φίλαθλοι στην Ελλάδα γνωρίζουν πως οι "ερυθρόλευκοι" είναι οι καλύτεροι.

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα με 1-0 απ' τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και έχασε την ευκαιρία να αυξήσει τη διαφορά απ' τους "πρασίνους", αλλά και να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ μίλησε στην κάμερα της NOVA και τόνισε πως, παρά το αρνητικό αποτέλεσμα, ο Ολυμπιακός θα είναι και πάλι πρωταθλητής, ενώ υποστήριξε πως όλοι οι φίλαθλοι στην Ελλάδα γνωρίζουν πως οι "ερυθρόλευκοι" είναι οι καλύτεροι.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για την εικόνα του αγώνα: "Σ' ένα ντέρμπι όλα μπορούν να συμβούν. Δεν καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που περιμέναμε. Νομίζω πως απ' την αρχή ήμασταν καλύτερη ομάδα, δημιουργήσαμε καλύτερες ευκαιρίες και φτάσαμε πιο κοντά στο γκολ απ' τον Παναθηναϊκό. Σε μία αντεπίθεση δεχθήκαμε το γκολ, προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε, αλλά δεν καταφέραμε. Έτσι είναι, όμως, το ποδόσφαιρο".

Για την πορεία του πρωταθλήματος κι αν είναι το πιο αμφίρροπο των τελευταίων ετών: "Στην αρχή της σεζόν, παίζαμε κάθε τρεις ημέρες αγώνες, επειδή είχαμε ως στόχο την πρόκριση στους ομίλους του Champions League και ήταν δύσκολο για εμάς. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσουμε κάποιους πόντους. Σίγουρα δεν το χρησιμοποιώ ως δικαιολογία, αφού είμαστε επαγγελματίες.

Ωστόσο, μέχρι τον Ιανουάριο πιστεύω θα καλύψουμε τη διαφορά και θα επιστρέψουμε στην πρώτη θέση. Στο τέλος της σεζόν θα είμαστε πρωταθλητές. Αυτός ο σύλλογος αξίζει να είναι πρώτος και το γνωρίζουν όλοι. Όλοι οι φίλαθλοι γνωρίζουν πως ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Όλοι μας σέβονται. Είμαι σίγουρος πως θα δουλέψουμε και θα τα καταφέραμε. Απλά πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί".

Για τη συνύπαρξη με τον Εμενίκε στην ίδια ενδεκάδα: "Δεν είναι δουλειά μου να αποφασίσω γι' αυτό (σ.σ. για το αν θα αγωνίζονται μαζί). Ο προπονητής είναι ο άνθρωπος που αποφασίζει ποιοι θα αγωνιστούν και ποιοι όχι. Δική μου δουλειά είναι να είμαι συγκεντρωμένος και να βοηθάω την ομάδα. Πρέπει να σεβόμαστε τις αποφάσεις του προπονητή. Προφανώς μπορούμε να παίζουμε με διαφορετικούς τρόπους, αλλά αυτό είναι απόφαση του προπονητή".

Για το πρόγραμμα που είναι πιο εύκολο στη συνέχεια του πρωταθλήματος: "Στο ποδόσφαιρο μπορούν να συμβούν τα πάντα. Πιστεύουμε πως η ομάδα θα είναι πρώτη. Όπως προείπα, χάσαμε κάποιους βαθμούς στην αρχή και προσπαθούμε να τους καλύψουμε. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Εμείς πρέπει να δουλεύουμε, να βελτιωθούμε και να είμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα".

ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ: "ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ"

Ο Θανάσης Ανδρούτσος από την πλευρά του τόνισε τα εξής:

"Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι από το αποτέλεσμα. Όπως δείξαμε στα τελευταία λεπτά, προσπαθήσαμε να το γυρίσουμε. Προσπαθούσαμε κάθε λεπτό να κάνουμε κάτι, δεν πέσαμε ψυχολογικά. Είμαστε καλύτερη ομάδα και πρέπει να το ξεχάσουμε. Να κοιτάξουμε τα επόμενα ματς για να βρεθούμε στην κορυφή του πρωταθλήματος".

Για το αν μπορεί ο Ολυμπιακός τον Ιανουάριο να βρίσκεται ξανά στην κορυφή: "Έχω μεγάλη πίστη στην ομάδα μου και αν είμαστε όλοι μαζί, ενωμένοι, σαν μια «γροθιά» θα βρεθούμε ξανά στην κορυφή του πρωταθλήματος σύντομα".

Για το πρόγραμμα ως το τέλος του πρώτου γύρου: "Κάθε ματς είναι ξεχωριστό και όλα πρέπει να τα κοιτάς με τον ίδιο τρόπο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε ματς, είτε είναι με τον Παναθηναϊκό είτε με κάποια άλλη ομάδα η οποία είναι πιο κάτω στην βαθμολογία. Με αυτή τη νοοτροπία θα βρεθούμε ξανά στην κορυφή".

Για το ματς με την Μπαρτσελόνα: "Είναι όμορφο να παίζεις τέτοια παιχνίδια στο γήπεδό σου με τον κόσμο δίπλα σου. Από αύριο κοιτάζουμε αυτό ματς και θα πάμε εκεί συγκεντρωμένοι".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ