ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανσαριφάρντ: "Μαζί στην πρόοδο, μαζί στην επιτυχία"

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ έστειλε το δικό του μήνυμα μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, όπου σημείωσε δυο γκολ, μέσω του λογαριασμού του στο Instagram. Τι έγραψε ο Ιρανός, ποστάρισμα και από τον Ελαμπντελαουί.

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ πέρασε ως αλλαγή στο ματς του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο τελευταίο ημίωρο και πρόλαβε να σημειώσει δυο γκολ, με τα οποία η ομάδα του κατάφερε να φτάσει στη νίκη με 3-1 στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ο Ιρανός επιθετικός ήταν απολαυστικός όσο αγωνίστηκε και έδειξε το ένστικτο του σκόρερ που έχει, στέλνοντας παράλληλα το ενωτικό μήνυμά του μέσω του λογαριασμού του στο Instagram.

"Το να έρθουμε μαζί, είναι ένα ξεκίνημα. Το να συνεχίσουμε μαζί, είναι πρόοδος. Το να δουλέψουμε μαζί, είναι επιτυχία", έγραψε ο στράικερ του Ολυμπιακού,

Ανσαριφάρντ: "Μαζί στην πρόοδο, μαζί στην επιτυχία"

Από την άλλη, ο Nορβηγός μπακ του Ολυμπιακού, Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος έκανε το 1-1 με πολύ όμορφο κοντρόλ και πλασέ με το δεξί μέσα από την περιοχή, στάθηκε στους τρεις βαθμούς που πήρε η ομάδα του.

"Άλλοι τρεις βαθμοί. Προχωράμε", έγραψε χαρακτηριστικά ο Ομάρ στο Instagram, o oποίος ήταν από τους καλύτερους του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την "Ελαφρά Ταξιαρχία" και οι Πειραιώτες έχουν ανάγκη τον καλό Ομάρ.

Ανσαριφάρντ: "Μαζί στην πρόοδο, μαζί στην επιτυχία"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ